Fredensborg Kommune

LinkedIn Ads, Meta Ads

Kunde
Fredensborg Kommune
Produkter
Facebook & Instagram Ads og LinkedIn Ads

Fælles for Fredensborg!

Når du skal finde dit næste job, hvor leder du så henne? Meget af din research foregår garanteret på Jobindex og andre jobportaler. Men mange jobsøgere har i dag også fået øjnene op for de sociale medier, som fx LinkedIn, Facebook og Instagram, i jagten på et nyt arbejde. Dette skyldes givetvis, at meget vores tid i løbet af dagen i forvejen bruges på de sociale medier, hvor vi optages af ting, der falder i vores interesse. Dette drager virksomheder nytte af ved at lade aktive jobopslag indgå som reklamer og annoncer på de sociale medieplatforme, såsom annoncer på LinkedIn

Hos AWORK hjælper vi Fredensborg Kommune med at formidle nyopslåede jobs i form af hhv. Facebook annoncer, annoncering på Instagram samt annoncer på LinkedIn. Samarbejdet fungerer ved, at vi hos AWORK løbende bliver informeret, når et nyt job skal slåes op. Derudover bliver vi også informeret, når en annonce er udløbet og skal afpubliceres. Hos AWORK offentliggør vi den ledige jobstilling, eller deaktiverer stillingsopslagene hvis det er det informationen fra Fredensborg Kommune lyder på. Desuden sørger vi også for at holde løbende øje med annoncernes performance, så længe de er aktive. Vi kan bl.a. se, at jobannoncerne særligt får meget opmærksomhed i form af eksponeringer og kliks på annoncer på Facebook og annoncer på Instagram, hvilket indikerer, at den taktik, vi som bureau og samarbejdspartner for Fredensborg Kommune har valgt, fungerer. Vi kan derudover også se, at en del annoncer på Facebook og på annoncer på Instagram får det, vi kalder “unikke kliks”. Det vil sige, at en bruger har klikket på den pågældende annonce på Facebook eller på annonce på Instagram mere end én gang.

Vores samarbejde med Fredensborg Kommune har givet nogle spændende og udfordrende problemstillinger indenfor digital markedsføring, hvor vi har fået lov til at prøve kræfter med at køre mange annoncer på én gang for én kunde. I tæt samarbejde med Fredensborg Kommune har vi fundet frem til, hvad vi mener, er den bedst mulig løsning for Fredensborg Kommune. Desuden har statistik fra både vores annoncering på Facebook, annoncering på Instagram og annoncering på LinkedIn bidraget til en indsigt, vi har kunne bruge til at bakke op om, at den løsning, vi har valgt, er den rette.

Screenshot 2022 09 29 at 15.45.26
Fredensborg Kommune annonce

Om AWORK A/S

Vi er anerkendt som førende i Norden, kåret som Danmarks bedste PPC-firma, har vundet 2 Gazeller og er partner med Google, Meta og LinkedIn. Dertil har vi, siden 2012, leveret over 3.000 løsninger til +600 virksomheder. Vores speciale er online markedsføring og vores fokus er på at styrke kundernes markedsposition.

Jasper og Allan Webinar

Medieomtale

AWORK A/S har fået betydelig medieanerkendelse og omtale, idet vi er blevet nævnt i flere forskellige medier. Vores ekspertise og bidrag til webudvikling og online markedsføring er blevet bemærket og dokumenteret i flere publikationer, hvilket understreger vores position som en anerkendt og pålidelig aktør i branchen.

AWORK Gazelle 2021

Det siger kunderne

Vi elsker det vi laver, hvorfor det glæder os hver eneste gang vi har en tilfreds kunde. Her kan du se udtalelserne fra vores kunder, som har delt deres oplevelser med os.

Uddrag af kunder

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste