Dyssegården

Foto og Video, Hjemmeside, SEO

startup

Øget synlighed

Forbedret eksponering på nettet

startup

Klar strategi

Skalering af trafik

startup

Målrettet opmærksomhed

Skab interesse blandt målgruppen

Ny digital rejse

Udviklingen af ​​en online strategi

Responsivt webdesign, der sikrer en konsistent brugeroplevelse på tværs af alle enheder og skærmstørrelser

Skræddersyet hjemmeside tilpasset brandet

27 e1708609316922

Målrettet indhold, der taler direkte til målgruppens behov og interesser

Unikke links som indikator for, at strategien fanger og fastholder

28 e1708609935799

Fornyelse af Online Identitet

Træd ind i den digitale forvandling af Dyssegården med det nyligt gennemførte hjemmeside redesign. Hjemmesidens fornyelse afspejler virksomhedens værdier og engagerer besøgende på en ny måde.

Med fokus på brugervenlighed og æstetik er hver eneste detalje af hjemmesiden skræddersyet for at sikre, at den præsenterer Dyssegården professionelt og fanger besøgendes opmærksomhed fra første klik. 

Fra intuitiv navigation til smukt designet indhold – hvert element er omhyggeligt udvalgt for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse.

Effektiv forandring

Efter lanceringen har vi allerede set positive resultater: en stigning i trafik, længere sessionstider og en øget interesse fra potentielle kunder. Dyssegårdens nye hjemmeside er ikke kun et digitalt visitkort, men et kraftfuldt redskab til at styrke deres brand og drive vækst.

Partnerskabet med Dyssegården er en kilde til stolthed, og vi ser frem til at fortsætte med at støtte dem i deres digitale rejse.

29 e1708611678539

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste