DreistStorgaard

Google Ads, Hjemmeside, Hosting, LinkedIn Ads, Meta Ads

Kunde
DreistStorgaard
Produkter
Facebook & Instagram Ads, LinkedIn Ads, Google Ads, SEO, Hjemmeside og Hosting

Til tops med online markedsføring!

DreistStorgaard er et full-service advokatkontor, der tilbyder juridisk rådgivning samt økonomiske analyser til både private, erhverv og det offentlige. Visionen hos DreistStorgaard er at være kundens foretrukne samarbejdspartner, hvor kvalitet og engagement går hånd i hånd.

AWORK har fungeret som en højre hånd for DreisSstorgaard, når det kommer til online markedsføring og online synlighed. AWORK har nemlig påtaget sig opgaven med at udvikle og vedligeholde annoncering på Google, annoncer på LinkedIn og annoncering på Facebook. Derudover har AWORK udviklet en ny hjemmeside til DreistStorgaards datterselskab – DreistStorgaard Bolighandel – der kun beskæftiger sig med bolighandler. Ikke mindst hjælper AWORK DreisSstorgaard med SEO optimering på hhv. hovedsiden DreistStorgaard og datterselskabet DreistStorgaard Bolighandel.

Gennem det arbejde, AWORK har udført for DreistStorgaard, kan ses en markant ændring i deres Googleplacering med vores hjælp til SEO. Bl.a. på søgeord som “opret selskab” og “advokat rådgivning” er DreistStorgaard kommet 90 pladser op på deres Google placering. Derudover viser resultaterne på DreistStorgaards annoncering på Facebook, annoncer på LinkedIn og annoncering på Google, at der vises interesse for deres ydelser og produkter. I perioden som DreistStorgaard har været kunde hos AWORK, er der bl.a. 1,4 mio eksponeringer på Facebook, 161.000 eksponeringer på LinkedIn og 143.000 eksponeringer på Google Ads. Derudover har alle tre platforme også opnået en del kliks på annoncerne – her er det primært annoncer på Google, der brillerer. Alt i alt kan det ud fra resultaterne ses, at det arbejde som AWORK har udført for DreistStorgaard bidrager positivt til deres online synlighed.

Til højre ses eksempler på de annoncer, vi har udarbejdet til DreistStorgaard. Når vi udarbejder annoncer, har vi altid det grafiske design in mente, da vi ved, dette har en stor betydning, for hvorvidt annoncerne skaber blikfang for målgruppen.

DreistStorgaard annoncer
DreistStorgaard annoncer

Om AWORK A/S

Vi er anerkendt som førende i Norden, kåret som Danmarks bedste PPC-firma, har vundet 2 Gazeller og er partner med Google, Meta og LinkedIn. Dertil har vi, siden 2012, leveret over 3.000 løsninger til +600 virksomheder. Vores speciale er online markedsføring og vores fokus er på at styrke kundernes markedsposition.

Jasper og Allan Webinar

Medieomtale

AWORK A/S har fået betydelig medieanerkendelse og omtale, idet vi er blevet nævnt i flere forskellige medier. Vores ekspertise og bidrag til webudvikling og online markedsføring er blevet bemærket og dokumenteret i flere publikationer, hvilket understreger vores position som en anerkendt og pålidelig aktør i branchen.

AWORK Gazelle 2021

Det siger kunderne

Vi elsker det vi laver, hvorfor det glæder os hver eneste gang vi har en tilfreds kunde. Her kan du se udtalelserne fra vores kunder, som har delt deres oplevelser med os.

Uddrag af kunder

Skal du i gang med et nyt projekt?
Lad os tage en snak.

Når du står over for et nyt projekt, er det vigtigt at have den rette vejledning og rådgivning. Lad os tage en uforpligtende samtale og udforske dine ideer sammen. Vi er her for at hjælpe dig med at realisere dit projekt og opnå dine mål.

Oplevelsen med AWORK

Afspil video
Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste