Det Gamle Bryghus

Kunde
Det Gamle Bryghus
Produkter
Hjemmeside, SEO

Hjemmesiden hvor du fornemmer hyggen og den gode stemning

Det Gamle Bryghus er beliggende på en charmerende og hyggelige solskinsplet midt på Luffesgård på Møn. Restauranten serverer hjemmelavet mad, ligesom de altid har gjort. Dertil serveres deres helt egen øl, som også hældes i nogle af de hjemmelavede retter. Opskriften til denne hjemmeside, består derfor af ingredienserne, hygge og noget godt til ganen.

Løsningen til denne hjemmeside er lækre billeder fra menuen, som får mundvandet til at løbe. Dertil billeder af det hyggelige sted, som får enhver til at rive en en dag ud af kalenderen, for at besøge denne perle. Til billederne er der anrettet små tekster som fuldender hjemmesiden. 

Appetitligt menukort

For at give kunden en helhedsoplevelse har vi designet et menukort, i samme design som hjemmesiden. Når kunden åbner menukortet kan de fornemme de gode ingredienser og hvordan disse er sammensat på den helt rigtige måde.

Menukortet er selvfølgelig både på dansk og engelsk, sådan at kunder fra hele verden inviteres med indenfor i Det Gamle Bryghus univers.

0 %
Lavere bounce rate
0 %
Mere organisk trafik
0 %
Søgeord på side 1 på Google

Flere besøgende med højere tilfredshed

Bounce Rate
Antallet af kunder som kommer ind på hjemmesiden og forlader den igen med det samme er faldet med 16%.

Organisk Trafik
Den nydesignede hjemmeside har fået 74% flere besøgende. Organisk betyder at der ikke betales for alle disse visninger.

Søgeord på side 1 på Google
Restauranten har ønsket at kunderne får vist deres hjemmeside, når der søges på nogle specifikke søgeord. 88% af søgeordene har fået hjemmesiden vise på Googles første side.

Den Nødvendige Information, Opstillet I Et Stilrent Logo

Det Gamle Bryghus' logo er designet i en grøn farve som repræsenterer natur og sundhed. Dette er med til at fremhæve de friske ingredienser som bliver anvendt og sammensat på den helt rigtige måde. Selve navnet Det Gamle Bryghus står under et skarpt billede af en kniv og gaffel, som viser kunderne at her får de både godt øl og god mad. I alt et logo med mange indtryk, sat sammen på den rigtige måde, sådan at det fremstår stilrent og overskueligt.

Logoet bliver brugt i alle markedsføringssammenhænge og er derfor blevet en del af det visuelle udtryk og identitet.

Anders fra Det Gamle Bryghus sætter ord på deres oplevelse

"Vores oplevelse med AWORK har været super positiv. Vi er rigtig glade for det professionelle arbejde AWORK har lavet. Vi mener det er meget vigtigt at have et professionelt udtryk online, og det har vi fået. Derudover er vi rigtig godt tilfredse med den meget personlige og professionelle kunderådgivning der er. Man kan altid ringe og de rettelser man har de bliver lavet stort set med det samme, så vi føler vi bliver taget super seriøse i hverdagen."

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste
detgamlebryghus

Det Gamle Bryghus

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.