Café Freunde

Kunde
Café Freunde
Produkter
Facebook & Instagram, SEO, Hjemmeside

Fra nedlukning til opblomstring

Café Freunde er en lille café beliggende i Trekroner ved Roskilde.

Som for så mange andre brancher viste corona sit grimme ansigt, og det medførte i december 2020, at Café Freunde måtte lukke ned for gæster i caféen. Dette vendte op og ned for den eksisterende annoncering på Facebook og annoncering på Instagram – for hvordan kunne vi nu sikre, at Café Freunde kom bedst igennem denne svære tid?

Heldigvis tilbyder Café Freunde take away. Noget, som vi nu satte ekstra meget fokus på.

Café Freunde Case

Resultater som gør en sulten efter mere

Ved at fokusere på social proof og konsolidere Café Freundes annoncer i én kampagne med en bred målretning og en remarketing kampagne - samt ved at lade Facebooks algoritme kontrollere - formåede vi at skabe et enormt engagement omkring Café Freundes takeaway retter og eksisterende opslag.
Dette medvirkede, at vi gik fra en gennemsnitlig pris pr. kontakter på hjemmesiden på kr. 101,00 og 49 kontakter på hjemmesiden til en pris pr. kontakter på hjemmesiden på kun kr. 12,00 og 453 kontakter på hjemmesiden. Alt dette på bare 1 måned.

Vi vækkede appetitten hos de besøgende

Det der gjorde denne case succesfuld var, at vi i høj grad udnyttede Café Freundes evne til at skabe engagement på deres Facebookside gennem fængende og delikate billeder af deres retter.

Disse billeder og opslag sendte vi ud til en bredere geografisk målgruppe, samtidig med at vi målrettede annonceringen mod eksisterende engagerede personer fra målgruppen og mod 'look a like' målgrupper, der er personer, der ligner den eksisterende målgruppe mest.

Det der blev katalysatoren for annonceringen var den social proof, de eksisterende opslag skabte - og desto flere likes der var på opslaget, desto flere bestilte denne ret som takeaway.

Man kan sige at corona annonceringsmæssigt gik hen og blev en fordel.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.