Butik Mirabelle

Kunde
Butik Mirabelle
Produkter
Google Ads

Betydelig stigning i antallet af konverteringer med Google Shopping

Butik Mirabelle er en lille nystartet webshop, der sælger bæredygtigt tøj til kvinder. Ida kontaktede AWORK med et ønske om at booste salget og øge kendskabet til Butik Mirabelle online.

Her startede vi ud med at anbefale Google Shopping samt video- og display annoncering med Google Ads som de mest oplagte muligheder for at opnå disse mål.

Butik Mirabelle Case

De besøgende gik shop-amok!

Efter en stille start, hvor fokus var på dataindsamling, fik vi efterhånden indsamlet den ønskede data – og det medførte betydelige resultater.

Vi gik hurtigt fra 3 konverteringer pr. måned til i gennemsnit 60 konverteringer pr. måned - med udsigt til fortsat fremgang.

Det helt rigtige fit

Det, der virkede særligt godt, var koblingen mellem Idas personlige approach på både display annonceringen og webshoppen og Google Shopping kampagnerne, som henvendte sig til den helt rette målgruppe.

På blot få måneder gik Butik Mirabelle fra at være en helt ny og ukendt webshop til at generere daglige salg gennem Google Ads.

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.