Botilbud Stormly

Kunde
Botilbud Stormly
Produkter
Hjemmeside

Et ly til stormfulde tider

Stormly er et botilbud til udsatte kvinder, hvor hjemmesiden skal være støttende, imødekommende og mest af alt gøre det let for kvinder at komme i kontakt med bostedet.

Stormlys hjemmeside er opbygget som en informationsrig side, hvor teksterne er inddelt i meningsfulde afsnit med oplysende overskrifter. Dertil er der fokus på enkelthed og overskuelighed, som skal møde kvinderne på en god måde i en stormfuld tid.

En hjemmeside der udstråler hjerterum

Udfordringen i udarbejdelsen af Stormlys hjemmeside var at vise hjerterum og møde hver enkelt kvinde i øjenhøjde uden menneskelig kontakt. Hjerterummet i hjemmesiden bliver vist gennem hjemlige farver, og en font der udstråler nærvær.

Vigtigst af alt er det, at teksten på hjemmesiden er skåret ind til benet, men at den samtidig giver kvinderne den nødvendige information. Billederne fuldender hjemmesiden, og de giver kvinderne opfattelsen, af at dette er et sted, hvor de kommer til at trives og få en ny start.

Stormlys farver og fonte

Overskrifter: Gilda Display Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: Open Sans: Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.