Anthill Agency

Kunde
Anthill Agency
Produkter
Hjemmeside

Et professionelt digitalt visitkort

Anthill Agency er et digitalt specialistbureau, som arbejder for verdens store medicinal virksomheder. Hjemmesiden skal afspejle medicinal industriens professionalisme, med ønsket om at skabe et online visitkort med rene skarpe linjer.

Under udviklingen af Anthill Agency’s hjemmeside har AWORK fungeret som en professionel samarbejdspartner. Anthill Agency’s egen designer havde klare forventninger til design og det visuelle udtryk. Med et tæt samarbejde igennem hele forløbet, har AWORK bragt designerens ønsker til live, med et flot funktionelt design.

Design med farver som styrker loyalitet og tillid hos kunderne

Anthill Agency benytter sig af en steril hvid farve som udtrykker medicinalindustriens professionalisme. Den grå farve symboliserer sikkerhed og pålidelighed, som skal skabe en god relation til kunderne. Kundernes opmærksomhed ledes til knapper, billeder og ikoner med en stærk blå farve. Blåt beroliger psyken og udstråler visdom og tillid, som skal nudge kunderne til relevante steder på hjemmesiden. Det nøje valg af farver på hjemmesiden, er med til at skabe en rød tråd og en højere tillid til Anthill Agency.

Anthill Agency’s farver og fonte

Overskrifter: Playfair Display Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: Open Sans: Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Del denne case

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
anthill-agency-2

Anthill Agency

Skal du starte et projekt?
Lad os tage en snak.