Anthill Agency

Kunde
Anthill Agency
Produkter
Hjemmeside

Et professionelt digitalt visitkort

Anthill Agency er et digitalt specialistbureau, som arbejder for verdens store medicinalvirksomheder, hvorfor AWORK har hjulpet dem med en ny hjemmeside, der skal afspejle medicinalindustriens professionalisme samt imødekomme ønsket om at skabe et online visitkort med rene skarpe linjer.

Under udviklingen af en ny hjemmeside for Anthill Agency’s har AWORK fungeret som en professionel samarbejdspartner. Anthill Agency’s egen designer havde klaret forventninger til design og det visuelle udtryk. Med et tæt samarbejde igennem hele forløbet har AWORK bragt designerens ønsker til live med et flot, funktionelt design.

Et design med farver, som styrker loyalitet og tillid hos kunderne

Anthill Agency benytter sig af en steril hvid farve, som udtrykker medicinalindustriens professionalisme. Den grå farve symboliserer sikkerhed og pålidelighed, som skal skabe en god relation til kunderne. Kundernes opmærksomhed ledes til knapper, billeder og ikoner med en stærk blå farve. Blåt beroliger psyken og udstråler visdom og tillid, som skal nudge kunderne til relevante steder på hjemmesiden. Det nøje udvalg af farver på hjemmesiden er med til at skabe en rød tråd og en højere tillid til Anthill Agency.

Anthill Agency’s farver og fonte

Overskrifter: Playfair Display Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: Open Sans: Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.