Anchersen

Kunde
Anchersen
Produkter
Hjemmeside, SEO

En funktionel løsning både for kunder og personale

For Anchersen er det vigtigt, at hjemmesiden både kan betjene kunderne og gøre dagligdagen let for buschaufførerne. Løsningen blev en todelt ny hjemmeside med en kundeside og en medarbejder portal – samlet i én hjemmeside.

Hjemmesiden har besøgende fra alle verdenshjørner, hvorfor der er fokus på funktionalitet og information, som alle kan forstå. Den første side af hjemmesiden er inddelt i relevante kategorier, så kunderne med det samme ved, hvor de skal søge den rigtige information.

Medarbejderne har fået et særskilt log-in, hvor de har adgang til den information, de skal bruge. Buschaufførerne kan også tilgå deres platform fra mobilen, så de er opdaterede på farten.

Med en grundig guide bag kulisserne, har Anchersen fået en ny hjemmeside, de selv kan udvikle efter behov.

Et design, som inspirerer kunderne og hjælper personalet

Designet af hjemmesiden fremhæver Anchersen’s modernitet med en bred portefølje af kørsler til en bred kundeportefølje. Knapper og overskrifter gør det let for kunderne at navigere i de forskellige tjenester, hvor naturfarverne blå og grøn inspirerer kunderne til deres næste bustur.

For at nå visionen om at øge kvaliteten af buskørslen i København, kræver det, at personalet har mulighed for at yde den bedste service. Personalets platform er derfor designet med formålet om at gøre det let for personalet på kontoret og buschaufførerne at kommunikere, så de sammen kan give hver kunde den bedste oplevelse.

Anchersens farver og fonte

Overskrifter: Raleway Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: TP Sans: abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Anders Rasmussen
Board Member, Sterling Polish Company A/S
Læs mere
Hos Sterling Polish Company A/S har vi været super tilfredse med samarbejdet. AWORK har været en stor hjælp for virksomheden i at få vores hjemmeside oprettet og løbende opdateret, og takket være hjælp til SEO-indsatsen klarer vi os nu væsentlig bedre på Googles ranking. Vi har kun haft gode erfaringer i samarbejdet med AWORK, og vi vil klart anbefale bureauet til andre virksomheder, der har brug for digital assistance.
Jesper Seidler
Salgsdirektør, Schultz Information A/S
Læs mere
Awork har været med til at rykke vores virksomhed og vi har i dag fået værktøjerne og data til at optimere vores SEO - resultatet kan ses i vores ordrerbog.
Filip la Cour
Adm. Direktør, la Cour Byg A/S
Læs mere
Vi tog kontakt til AWORK da vi havde behov for et webbureau som kunne forstå vores behov og som kunne skaffe os flere kunder. Vi er stadig tidligt i forløbet, men synes allerede, at der er mærkbar forskel fra tidligere. Vi kan bestemt anbefale AWORK til andre som vil tages seriøst og som ønsker mere forretning.
Tommy Taylor
Indehaver, Barberbrothers
Læs mere
Professionel virksomhed, som er stolt over deres håndværk og deres fagområder. Jeg er glad for deres støtte og især Alan som har været min go to guy lige fra starten af. Godt arbejde Awork.
Tidligere
Næste

Oplevelsen med AWORK

Afspil video

Skal du i gang med et nyt projekt? Lad os tage en snak.