Anchersen

Kunde
Anchersen
Produkter
Hjemmeside, SEO

En funktionel løsning både for kunder og personale

For Anchersen er det vigtigt at hjemmesiden både kan betjene kunderne og gøre dagligdagen let for buschaufførerne. Løsningen blev en todelt hjemmeside, med en kunde side og en medarbejder portal – samlet i én hjemmeside.

Hjemmesiden har besøgende fra alle verdenshjørner, hvorfor der er fokus på funktionalitet og information, som alle kan forstå. Den første side af hjemmesiden er inddelt i relevante kategorier, sådan at kunderne med det samme ved hvor de skal søge den rigtige information.

Medarbejderne har fået et særskilt log-in, hvor de har adgang til den information de skal bruge. Buschaufførerne kan også tilgå deres platform fra mobilen, sådan at de er opdaterede på farten.

Med en grundig guide bag kulisserne, har Anchersen fået en hjemmeside, som de hele tiden selv kan udvikle efter behov.

Et design som inspirerer kunderne og hjælper personalet

Designet af hjemmesiden fremhæver Anchersen’s modernitet, med en bred portefølje af kørsler til en bred kundeportefølje. Knapper og overskrifter gør det let for kunderne at navigere i de forskellige tjenester, hvor naturfarverne blå og grøn inspirerer kunderne til deres næste bustur.

For at nå visionen om at øge kvaliteten af buskørslen i København, kræver dette at personalet har mulighed for at yde den bedste service. Personalets platform er derfor designet med formålet at gøre det let for personalet på kontoret og buschaufførerne at kommunikere og sammen give hver kunde den bedste oplevelse.

Anchersens farver og fonte

Overskrifter: Raleway Abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Brødtekst: TP Sans: abcdefghijklmnopqrstuvwxyzæøå

Del denne case

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email
anchersen

Anchersen

Skal du starte et projekt?
Lad os tage en snak.