×

  Kontakt os

  AWORK - det foretrukne webbureau i Aarhus

  Lad os mødes til en kop kaffe, hvor du kan finde ud af hvad vi kan gøre for jeres virksomhed.

  AWORK – det foretrukne webbureau i Aarhus

  Har du brug for hjælp til at udvikle din online identitet, eller behov for lidt professionel hjælp til at booste din online identitet – så er du kommet det rigtige sted.

  Vi har en bred portefølje af specialister, som kan hjælpe din virksomhed med at få flere henvendelser, øge brugervenligheden af din hjemmeside og meget mere.

  Hos AWORK laver vi en analyse af din virksomhed, sådan at vi kan udvikle online markedsføring, som får dig et skridt foran konkurrenterne. På denne side kan du læse mere om hvordan vores løsninger kan skabe værdi for dig.

  AWORK passer din online Markedsføring, så du kan koncentrere dig om forretningen

  AWORK er blandt andet udnævnt som blandt top 27 webbureauer, fordi vi mestrer link building, influencer marketing og SEO. Vi er meget stolte og taknemmelige over at få tildelt denne pris, da vi altid ønsker at udvikle os – som denne pris tyder på at, vi lykkedes med. 

   

  For din virksomhed betyder dette, at din webløsning bliver udviklet af specialister, som både har masser af erfaring og som følger trends. Dette sikrer at du får et produkt med fokus på detaljer og med de nyeste funktioner tilpasset dine kunder. 

  Vi har kompetencerne til at optimere din forretning

  Vi lever i et samfund hvor trends skifter hurtigt. Hvis virksomheder ikke følger samfundets trends, har kunderne nemt adgang til oplysninger om andre produkter og kan let handle hos konkurrenten. 

  Hos AWORK i Aarhus ved vi hvor vigtigt det er at skabe online markedsføring, som følger de nyeste trends og som kan tilpasses løbende, sådan at din virksomhed hele tiden er på forkant, med de nyeste trends indenfor din branche. 

  Når du handler et produkt fra os, starter processen med hvordan du ønsker at øge omsætningen i virksomheden. Dette kan både være ønsker om flere bookinger, mere trafik på din webshop og meget mere. Efterfølgende laver vi sammen en plan for hvordan du kan opnå dine ønsker. Når dette er på plads implementerer vi løsningen for dig, sådan at du kan pleje forretningen og nyde flere bookinger, mere trafik på din webshop og meget mere. 

  Ønsker du en unik hjemmeside? det er vores speciale

  Igennem årenes løb har vi udviklet over 500 hjemmesider. Hvad har vi så lært af dette? For det første har vi lært at den vigtigste faktor i projektet er dig vores kære kunde. Derfor designer vi indtil du er tilfreds. Vi starter med et møde, enten på din foretrukne adresse, eller på vores kontor, hvor vi inviterer til en kop kaffe og en hyggelig snak. På selve mødet taler vi om dine ønsker og behov, samt dit ønskede design af hjemmesiden. 

   

  Derefter er der tid til at vi kommer på banen og fortæller hvad vi kan gøre for din hjemmeside. Her kommer vi blandt andet til at fortælle:

  • Vi har masser af erfaring, som vi kan bruge når vi designer din hjemmeside. 
  • Vi fungerer som en sparringspartner. Når du er i tvivl, ved vi hvad virker. 
  • Vi kan SEO optimere din hjemmeside, sådan at Google tager godt imod den. 
  • Vi udvikler åbne hjemmesider, sådan at din hjemmeside kan videreudvikles i takt med ændringer af trends og kundebehov. 
  • Vi sikrer at din hjemmeside får et SSL certifikat, som sikrer dig og kunderne i henhold til GDPR.
  • Vi udvikler din hjemmeside i et responsivt design, sådan at dine kunder kan besøge din side på computer, tablet og på telefonen når de er på farten. 
  • Vi vægter UX-design højt, også kaldet user experience. Vi designer sådan at jeres kunder får den bedste oplevelse, når de besøger hjemmesiden. 
  • Vi hjælper også gerne med fotografering og video, som sikrer den røde tråd med et professionelt udtryk. 
  • Vi har support alle ugens dage, sådan at du altid kan kontakte os hvis der er noget du er i tvivl om, har behov for hjælp, eller ønsker ændringer. 
  • Vi foretager også gerne et “make-over” af din hjemmeside, når den trænger til et nyt ‘look’.

  Vil du trygt modtage og sende mails med fortroligt og følsomt data?

  Vi tilbyder sikker mail, som tillader dig at sende og modtage personfølsomt og fortroligt data, uden at uvedkommende får adgang til disse oplysninger. Sikker mail har den egenskab at, den kan kryptere indholdet i mailen, sådan at hvis/når en uvedkommende prøver at få adgang til indholdet, er dette ikke muligt. 

  Mail er det mest anvendte kommunikationsmiddel verden over. Dette medfører desværre også at mail er et af de primært offre for hacker angreb. Et angreb på din mail konto betyder at, uvedkommende får adgang til dine oplysninger, som de ikke skal have adgang til. Oplysningerne de får adgang til kan både bruges til at presse din virksomhed for penge, skade din virksomhed, genere dine kunder og meget mere.

  Den 1. januar 2019 blev en lov vedtaget som bestemmer at, alle virksomheder som bruger deres mail til at sende personfølsomt data, skal bruge en sikker mail. Lovgivningen omfatter mange forskellige brancher, heriblandt kan der nævnes opholdssteder, botilbud, plejehjem, børnehaver, krisecenter, dagskoler, forsikringsselskaber osv. 

   

  Webmail er en del af vores produkt portefølje, som omfatter mange forskellige produkter. Dette gør at du kan samle alle dine webløsninger et sted.

   

  Dansk support, lagerplads og kalenderdeling med Microsoft Office 365

  AWORK i Aarhus kan tilbyde Microsoft Office 365 til markedsførende priser. Hos os kan du vælge mellem tre forskellig abonnementer, hhv. Office 365 Business, Office 365 Business Premium og Office 365 Business Essentials. 

  Når du køber en Office 365 løsning, kan denne både bruges til pc og mac. Dertil bliver din løsning opdateret løbende. 

  Er du i tvivl om hvilken løsning passer bedst til din virksomhed, hjælper vi dig gerne med at træffe det rigtige valg.

  Ønsker du flere kunder? Dette kan SEO hjælpe med

  SEO er en forkortelse for search engine optimization, også kaldet for søgemaskineoptimering på dansk. SEO hjælper dig med at få mere opmærksomhed fra potentielle kunder. AWORK i Aarhus kan hjælpe dig med at nå dine mål med SEO. SEO er et værktøj som kan bruges til at få flere kunder, flere besøgende til din hjemmeside, flere bookinger og meget mere. 

   

  Søgemaskineoptimering handler om at finde de rigtige søgeord til din forretning og få flettet disse ind i dine tekster på hjemmesiden. Disse søgeord skal gøre det lettere for Google at præsentere din hjemmeside for potentielle kunder. 

   

  Når AWORK i Aarhus står for din søgemaskineoptimering, foregår det som følgende; Vi laver en grundig analyse af din virksomhed sådan at vi kan finde relevante søgeord som dine kunder søger på. Dernæst analyserer vi hvilke søgeord er det optimale valg i forhold til Googles principper. Herefter går diverse processer i gang som sikrer dig en topplacering på Google. Vi har faktisk så meget forstand på SEO at, vi tilbyder en SEO pakke med kontant garanti. For din virksomhed betyder dette at du får målbare resultater eller pengene tilbage. 


  Virker SEO? Dette kan vi garantere at det gør. Er du nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe dig, kan du altid få et uforpligtende tilbud fra os. Vil du vide lidt mere om SEO? Så tag et kig på vores cases som vi har lavet for nogle af vores tilfredse kunder. 

  Vil du være den første din kunde tænker på? Google Ads er svaret!

  Google Ads også kaldet Google AdWords, kært barn har mange navne, er førende indenfor annoncering på internettet. Med Google Ads bliver din virksomhed præsenteret øverst på google, når potentielle kunder søger efter produkt eller ydelser du kan tilbyde. 

   

  Hvorfor Google Ads? Du kender det sikkert; du skal handle et produkt og det første du gør er at, søge efter produktet på Google, for at undersøge det du skal vide om produktet. Det gør dine kunder også og derfor er det vigtigt at blive vist på den første side på Google, når dine kunder søger efter et produkt eller ydelse, som du kan tilbyde. 

   

  Med Google Ads bliver din virksomhed vist blandt de fire øverste forslag til dine kunder. Når AWORK i Aarhus hjælper dig med Google Ads, finder vi de mest oplagte søgeord til din virksomhed. Når der er oprettet annoncer for det eller de mest oplagte søgeord, står vi for alt arbejdet med at få dine Google Ads på plads. 

  Hvordan foregår Google Ads? Når en potentiel kunder søger på et produkt med et søgeord, sker der en auktion blandt alle virksomheder der har budt på følgende søgeord. Vinderne af de øverste pladser har en kombination af en relevant annonce og indhold, samt afgivet de rigtige bud til det pågældende søgeord. 

   

  Hvorfor få et bureau til at hjælpe med Google Ads? Når din kunde søger på et specifikt søgeord og din annonce bliver vist, betaler du hver gang en potentiel kunde klikker på din annonce. Google Ads kan derfor blive dyrt, uden den rigtige vejledning. Der er flere fordele med at få AWORK i Aarhus til at stå for dine Google Ads:

   

  • Vi ved hvilke søgeord virker indenfor din branche. 
  • Vi ved hvilke søgeord er bedst i forhold til dit budget. 
  • Vi sørger for at du får klik fra relevante kunder. 
  • Vi giver løbende rapportering, så du kan følge resultaterne. 

  Alle bruger sociale medier – vi kan få dem til at handle imens de scroller!

  Langt de fleste har en profil på sociale medier, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn. De gode med disse platforme er at de tiltrækker alt fra unge mennesker til den ældre generation. Hertil kan det nævnes at hver person omtrent bruger 2 timer på sociale medier hver dag. 

   

  Sociale medier har meget data om alle deres brugere, som gør det let for dig at nå ud til din målgruppe. Derfor kan du bruge Facebook annoncering, Instagram annoncering og LinkedIn annoncering til at skabe brand awareness, højere loyalitet og selvfølgelig til at skabe interesse hos profitable kunder. Lige dette kan AWORK, dit webbureau i Aarhus hjælpe dig med. 

   

  Hver platform har sine egne fordele. Hos AWORK vejleder vi dig gerne til at finde det mest oplagt valg af sociale platforme, som giver mest mening for din virksomhed. Til dette laver vi en grundig analyse af din virksomhed, for at finde frem til ønsker og behov hos dine kunder og hvordan du står bedst i forhold til dine konkurrenter.

  Nå ud til mange kunder med det største sociale medie Facebook

  Facebook er det sociale medie, med flest brugere i Danmark. Det estimeres at omkring 75% af danskere har en facebook profil, som de til dagligt færdes på. Facebook Ads er derfor en gylden mulighed for dig at nå ud til dine kunder.

  Hvorfor Facebook? Facebook er det medie der giver dig mulighed for at, nå ud til en præcis målgruppe. Det er nemlig muligt at nå ud til målgrupper indenfor en bestemt demografi, som eksempelvis alder, bopæl, interesser, køn og meget mere.

  Dette betyder at hvis du laver herre undertøj med motiver af superhelte, som typisk bliver solgt til mænd mellem 18 – 40 år, kan AWORK opstille en snæver målgruppe, hvor dine annoncer kun når ud til mænd som er i denne målgruppe og har vist interesse for superhelte på Facebook. 

   

  Hvorfor annoncere snævert på Facebook? Når du annoncerer på Facebook, betaler du hver gang din annonce bliver vist for en bruger og ikke hver gang en bruger interagerer med annoncen. Det kan derfor blive dyrt at annoncere på Facebook.

  AWORK dit webbureau i Aarhus ved hvordan du kun kommer til at betale for annoncer der vises for kunder som har interesse for dit produkt. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud og snak om hvordan vi mener at facebook kan gøre godt for din forretning. 

  Inspirer dine kunder med Instagram

  Med instagram Ads har du mulighed for at inspirere nuværende og potentielle kunder, der hvor de i højere grad bruger deres tid. Du kan skabe interesse hos dine kunder med at vise lækre billeder af dine produkter, eller gøre dine kunder klogere med at vise dem hvordan de anvender dit produkt og meget mere. Instagram er den platform hvor brugerne ønsker at blive inspirerede, forbløffede og underholdt. Platformen er derfor oplagt til at inspirere potentielle kunder til deres næste køb. 

   

  Ud over billeder og videoer, kan du også opbygge en relation til dine kunder med små historier, hvor du kan dele virksomhedens historie, nyheder og meget mere. Instagram kan både bruges til at skabe loyale kunder blandt dine nuværende kunder og til at inspirere nye kunder.

   

  Annoncer direkte til beslutningstageren med LinkedIn Ads  

  LinkedIn er specielt velegnet til dig som har en virksomhed der opererer indenfor B2B markedet. LinkedIn Ads giver dig nemlig mulighed for at præsentere dine produkter direkte til den der tager beslutningen, når der skal handles til virksomheden. Dertil er LinkedIn platformen som anvendes til at få gode forretningsideer og derfor er beslutningstagerne også mere modtagelige for dine ideer på LinkedIn. 

   

  Hos AWORK baseres alle vores projekter på data, fordi vi drives af resultater. Det samme vil vi gøre for dig når du handler LinkedIn Ads hos os. Dette sikrer vi med at vise dig tal for hvordan det går med din kampagne. Ud over at skabe total gennemsigtighed, hvor du ved hvordan det går, vægter vi højt at vejlede dig til det bedste valg.

  Vi ved hvordan du får succes med din webshop

  Hos AWORK går vi meget op i at hver medarbejder har et snævert fokus og bliver specialist på et område. Dertil vægter vi en god relation til vores kunde. Denne kombination gør at du bliver rådgivet af en specialist som ved alt om webshops og som lytter til dine behov. 

   

  Vi har produceret over 500 sælgende webshops. Dette betyder at vi har meget erfaring, som vi bruger når vi udvikler webshops. Dertil følger vi trends, for at vide hvad kunderne indenfor hver branche finder mest optimalt. Det er nemlig vigtigt at kunderne tager godt imod din webshop, da det er dem der skaber din forretning. 

   

  Samfundets trends påvirker kundernes ønsker og derfor er det vigtigt for os at du får en webshop, som kan udvikles i takt med at forretningen udvikler sig. Dette gør at du kan dele nyheder med dine kunder, tilføje produkter eller noget helt tredje. En webshop som hele tiden er ‘up-to-date’ sikrer at dine kunder gider at handle igen på din webshop.

  Den totale brugeroplevelse rangeres højt af Google. Google foreslår altid den bedste mulighed for kunderne og derfor er det vigtigt at din webshop er let for kunden at navigere rundt i og at indeholdet er relevant. For at sikre den bedste total oplevelse for kunden, tilbyder AWORK at producere billeder og videoer. 

   

  Studier viser at mennesker i højere grad foretrækker at se en video, frem for at læse en tekst. Derfor kan du eksempelvis bruge en video til at forklare om dit produkt, frem for en beskrivende tekst. Ud over videoer, øger lækre billeder købevilligheden hos kunderne.  

   

  Hver webshop er unik og skal passes til kundernes behov. Når du henvender dig til AWORK, lytter vi til dine ideer og kommer med vores input, sådan at dine ideer tager sig bedst ud. Det er altid uforpligtende at få et møde med os, hvor vi kan drøfte hvad vi kan gøre for din webshop.

  Vores trofaste partnere

  Trustpilot anmeldelser
  4.7