×

  Kontakt os

  AWORK - Det foretrukne webbureau i Aalborg

  Har du lyst til en kop kaffe med os? Vi vil gerne høre mere om jer og fortælle hvordan vi kan hjælpe med jeres næste online marketing projekt.

  AWORK Webbureau – Dit webbureau i København

  Har du brug for hjælp til dit kommende webprojekt, som kan booste din tilstedeværelse på nettet? Så er du kommet det rigtige sted.

  Hos AWORK har vi leveret webløsninger til over 300 kunder. Når vi udvikler webløsninger bruger vi vores erfaring, vores up-to-date viden om trends indenfor webløsninger, samt vores skarpe øje for detaljer, når vi udvikler webløsninger, som får vores kunder et skridt foran konkurrenterne. 

  På denne side kan du læse lidt om hvordan vi arbejder og hvad vi kan tilbyde dig. 

  Hos AWORK er hver medarbejder specialist på sit område

  Den sidste pris AWORK har vundet er en pris for at være blandt top 27 til inbound markedsføring, fordi vi mestrer discipliner indenfor SEO og influencer marketing.

  En af grundene til at vi bliver rost for vores arbejde, er fordi at hver medarbejder hos AWORK har et snævert fokus, som gør at vi bliver eksperter indenfor vores område. Med et snævert fokus er det muligt for os at følge trends indenfor de forskellige løsninger vi tilbyder. 

   

  Har du et webprojekt du ønsker skal booste din forretning, så ved vi hvad der egner sig indenfor din branche. Du er altid velkommen til at henvende dig til AWORK i Aalborg, for at få gode råd til dit næste projekt. 

   

  Er der noget nyt indenfor webløsninger – så ved vi det

  Vi lever i et samfund hvor forbrugeren har adgang til viden, om alle produkter og med et klik kan skifte fra at, handle hos den ene forretning til konkurrenten. Derfor er det vigtigt at følge trends, sådan at dine kunder og potentielle kunder får gode oplevelser når de møder din forretning. 

   

  Hos AWORK arbejder vi med UX-design i vores webløsninger. Hvad er UX-design? UX-design står for user experience og er design teamets arbejde med at design webløsninger som giver kunderne værdi og gør den totale købsoplevelse god. Dette arbejder AWORK ind i alle produkter, hvor hver reklame, opslag osv. som kunden eksponeres for, er med til at give kunden den bedste oplevelse af jeres virksomhed.

  En hjemmeside ud over det sædvanlige

  Igennem årenes løb har vi udviklet over 2.000 hjemmesider, som gør at vi har masser af erfaringer vi gør brug af, når vi udvikler nye hjemmesider. Dertil ved vi hvad der virker og hvad man skal undgå, når man udvikler en hjemmeside.


  Design af din hjemmeside

  Når du bestiller en hjemmeside, designer vi indtil du godkender. Når du godkender betyder det ikke at din hjemmeside endeligt er færdig. Kundernes behov ændres, ligesom at kunder forventer at, det er en spændende oplevelse hver gang de besøger din side. Derfor designer vi åbne hjemmesider, som tillader at du kan lave ændringer, tilføje artikler, informationer, billeder og meget mere. Hvis du ikke ønsker selv at stå for opdateringer, er det selvfølgelig også muligt at vi gør det for dig. Uanset hvor meget tid og viden du har om hjemmesider, så kan du få en hjemmeside med skarpe detaljer og som løbende bliver opdateret.  

  Teknikken bag din hjemmeside

  Der er ikke noget ved at have en hjemmeside, hvis der ikke er nogen som besøger din side. Når AWORK designer din hjemmeside, tages der højde for at den skal få en god velkomst af Google. Din nye eller re-designede hjemmeside tager derfor højde for Googles diverse regler og principper. Dette er nødvendigt for at Google gider at, præsentere din hjemmeside både for nuværende og nye kunder.    

  Dertil bliver din hjemmeside designet i et responsivt design, som gør at den både er venlig til computer, tablet og på mobilen, når dine kunder er på farten og ønsker at besøge din side.

  Hvad er SSL?

  Skal jeg have SSL på hjemmesiden? Et SSL-certifikat er nødvendigt for dig der driver e-handel. Certifikatet beskytter oplysningerne om din forretning og dine kunder i henhold til GDPR. Alle virksomheder som behandler personfølsomt data skal behandle disse uden at uvedkommende får adgang til denne information og dette sikrer et SSL-certifikat. 

  Du kan trygt sende mails med ‘Sikker mail’

  Mail er et oplagt kommunikationsmiddel for mindre og store virksomheder. Derfor er mail desværre også en oplagt mulighed for cyberkriminelle at angribe mail kontoer, for at få adgang til information af forskellig form. Cyberkriminelle bruger informationen til skade din forretning og dine kunder.

   

  AWORK i Aalborg tilbyder ‘sikker mail’. Som det ligger i ordet gør sikker mail at du tryg kan sende og modtage mails, på tværs af din virksomhed, fra kunder, eksterne partnere og mere. Sikker mail krypterer al data i din mail, som gør at uvedkommende ikke kan få adgang til informationerne du sender eller modtager.

   

  Den 1. januar 2019 trådte loven om behandlingen af personfølsom data i kraft. Loven fortæller at alle virksomheder som sender og modtager mails med personfølsomt data, skal sende mails via en sikker mail. Hvad er personoplysninger? Personoplysninger er alle informationer, som direkte kan bruges til at identificere en person. Virksomheder og organisationer som skal forholde sig til denne lovgivning favner derfor meget bredt. 

  Dit webbureau i Århus tilbyder dig ‘Sikker mail’ til markedsførende priser. Dertil hjælper vi også med opsætningen, så du kommer godt i gang. Det eneste du skal gøre er at logge på med dit arbejds nem-id.

  Altid en Microsoft Office 365 løsning, som passer til dit behov

  Microsoft office 365 er et godt værktøj, som anvendes af mange virksomheder i det daglige arbejde. For at din virksomhed kan have alle online løsninger samlet et sted, tilbyder AWORK i Aalborg Microsoft Office 365 pakker til ethvert behov og til markedsførende priser. Abonnement pakkerne AWORK kan tilbyde er Office 365 Business, Office 365 Business Premium og Office 365 Business Essentials. Microsoft Office 365 kan både bruges til Mac og Pc. AWORK står for løbende opdateringer, sådan at du ikke behøver at tænke over dette. 

  Øg kundestrømmen med SEO

  Hos AWORK kan du få hjælp til SEO. Hvad er SEO? SEO står for search engine optimization, som på dansk kaldes for søgemaskineoptimering. SEO kan hjælpe mange forskellige virksomheder, fordi SEO kan generere flere besøgende på din hjemmeside og webshop, give flere bookinger, brand awareness og meget mere. 

   

  Hvordan virker SEO? Inden selve SEO arbejdet kan gå i gang, laves en grundig analyse af din virksomhed, dine konkurrenter og kundernes behov og ønsker. Forarbejdet skal sikre at, der findes relevante søgeord til din virksomhed. Søgeordene skal være ord som dine kunder søger på. Ved at plante disse søgeord på en naturlig måde på din hjemmeside gør vi det nemt for Google at vise din hjemmeside for nuværende og potentielle kunder, når de søger efter de produkter og ydelser du sælger. 

   

  Hvorfor vælge SEO frem for annoncer? Hvis du eksempelvis har en annonce i et blad, radio eller lignende, så bliver dine kunder eksponeret for din reklame de gange du har betalt for annoncen. SEO har en længere levetid, hvor du genererer kunder selv når du ikke aktivt arbejder med SEO. 

   

  Hvorfor få AWORK at stå for din SEO? Analyser viser at når kunder søger på produkter på Google er det meget sjældent at kunden kigger på side to på Google, og derfor er det vigtigt at få din hjemmeside vist på Googles side 1 – dette kan SEO hjælpe med. Der er også diverse andre faktorer som får din hjemmeside til at kravle op til de synlige pladser på Google – faktisk omkring 200 faktorer. Disse faktorer omfatter blandt andet link opbygning, den rigtige tekststruktur og meget mere. I alt handler SEO om en hel del manuelt arbejde – og dette kan AWORK gøre for dig, imens du nyder en øget kundestrøm.

  Skal Google præsentere dig før konkurrenterne for kunderne?

  Forskellen på Google Ads, tidligere nævnt Google AdWords og SEO, er at SEO er organisk visning på Google, hvorimod Google Ads er betalte annoncer. Google Ads er markedsledende indenfor annoncering på nettet og den mest effektive måde at, blive præsenteret som en af de fire øverste annoncer på Google, når dine kunder søger efter produkter og ydelser som du sælger. 

   

  Hvordan virker Google Ads? Når en kunde søger efter et produkt på Google er de fire øverste annoncer betalte annoncer. Disse annoncer betales der for, hver gang en kunde klikker på annoncerne. De øverste annoncer er altså det kunden møder først når de er på udkig efter deres næste handel. Du bliver vist øverst på Google, med en tekstfelt, som giver dig mulighed for at præsentere varen for kunden.

  Hver gang kunderne søger efter dine produkter, besluttes prisen på tekstannoncen ud fra hvor mange ønsker at få den øverste tekstannonce, kvaliteten af din tekstannonce og i hvor høj grad Google vurderer at din tekstannonce repræsenterer din hjemmeside. Google vil nemlig altid vise relevant indhold til kunden.  

   

  Hvorfor få AWORK til at hjælpe med Google Ads? Når du handler Google Ads betaler du for hver gang en kunde klikker på din annonce, og derfor kan det blive en dyr affære at handle Google Ads. Når AWORK hjælper med dine Google Ads, laver vi alt forarbejdet og finder de bedste søgeord, som giver dig værdi hver gang kunder og potentielle kunder klikker på dine annoncer.

  Hvordan skaber du kunder på Sociale Medier, hvor kunderne bruger meget tid?

  Langt de fleste har en bruger på et socialt medie, såsom Facebook, Instagram og LinkedIn, som gør det til en oplagt mulighed til at inspirere nuværende kunder og stifte kendskab til nye kunder. Dette kan vores webbureau i Aalborg hjælpe dig med. 

   

  Platformene Instagram, Facebook og LinkedIn er nogle store platforme, som rummer stort set alle typer i alle aldre. Dette kan gøre det svært at nå ud til den rigtige målgruppe uden den relevante viden om Sociale Medier. Platformene har alle meget data tilgængeligt om deres brugere, som gør at, du kan nå ud til en specifik målgruppe. Det er vigtigt at nå ud til en snæver målgruppe, sådan at du ikke betaler for annoncer til personer hvor dit produkt ikke har relevans. 

   

  Platformene har hver deres egenskaber hvor Instagram eksempelvis er populærest blandt den yngre generation og et oplagt valg, hvis du har en yngre målgruppe. Hos AWORK kan vi hjælpe dig med at finde det optimale valg af sociale medier og valg af målgrupper. Dertil analyserer vi arbejdet for at, sikre at du hele tiden får det mest optimalt for hver betalt krone. 

  Skab opmærksomhed hos potentielle kunder med Facebook Ads

  Facebook er det største sociale medie i Danmark, hvor DR kan fortælle at 77% som har en profil på mediet besøger Facebook i løbet af en måned, hvor 63% af medlemmerne logger på dagligt. Dertil har næsten 90% af alle danskere har en profil på Facebook, hvorfor dette er en oplagt mulighed til at stifte kendskab til flere kunder og gøre nuværende kunder loyale.

  Hvordan bruges Facebook Ads? Facebook har meget data som sine mange brugere, som kan bruges til at nå ud til en specifik målgruppe. med Facebook Ads har du mulighed for at annoncere til dit målgruppe ud fra demografi. Har du eksempelvis en butik der sælger udstyr til surfere, kan du vælge en målgruppe i en bestemt alder, bosiddende i Danmark og som har vist interesse for surfing på Facebook. 

   

  Hvorfor er det vigtigt at vælge en snæver målgruppe? Du betaler hver gang din annonce bliver vist for en bruger på Facebook og ikke hver gang nogen viser interesse ved at klikke på din annonce. Med andre ord kan du komme til at betale for rigtig mange som ‘scroller’ forbi dine Facebook Ads uden at registrere at de overhoved har set din annonce. Derfor er det en god ide at vælge en snæver målgruppe og dette kan AWORK i Aalborg hjælpe dig med.

  Inspirer dine kunder og skab loyalitet med Instagram Ads

  Instagram er en populær platform, hvor brugerne finder inspiration til næste gang de skal ud at spise, rejse, købe produkter, blive underholdt og meget mere.

  Derfor er Instagram også en oplagt mulighed for dig at inspirere nye kunder og øge loyalitet graden hos nuværende kunder.

  Ifølge Instagrams egne analyser fortæller 60% at de opdager nye produkter på Instagram. Dertil oplever Instagram at der bliver brugt 80% mere tid på at se videoer.  

   

  Med Instagram er det muligt at få nøjagtige tal om hvilke opslag dine kunder interagere mest med, hvilke tidspunkter dine kunder er aktive og meget mere. Derfor er det meget vigtigt at lave opslag på de rigtige tidspunkter, med indhold som fanger dine kunder. AWORK i Aalborg kan hjælpe dig med inhold og planlægning, sådan at I får succes med Instagram.

   

  Præsenter dine produkter direkte til beslutningstageren med LinkedIn Ads

  I følge Netværks Akademiet er der omkring 2.500.000 millioner danskere som har en profil på LinkedIn. Med det store antal brugere, er det kun Facebook som overgår LinkedIn. Hvad er fordelen med LinkedIn Ads? LinkedIn er et oplagt medie til at markedsføre din virksomhed direkte til beslutningstageren og til at være top of mind, når der næste gang er behov for den type af produkter og ydelser du tilbyder. 

   

  Hvorfor få hjælp til LinkedIn Ads? LinkedIn er en professionel platform, hvor omdrejningspunktet er karriere. Derfor sætter brugerne større krav til indholdet, som skal inspirere, lære, oplyse og meget mere. AWORK i Aalborg ved hvad der virker på LinkedIn og kan hjælpe dig med at få succes på mediet. 

   

  Hvordan sikrer vi at du får succes på LinkedIn? Vi laver en grundig analyse af dine forretning, konkurrenterne og det oplagte valg af målgruppe på LinkedIn, sådan at du kommer godt i gang. For at sikre en vedvarende succes med LinkedIn Ads analyserer vi alle tal vi kan komme i nærheden af, sådan at vi kan forbedre dine resultater. Du får selvfølgelig også alle tallene, sådan at du ved ligeså meget som os. 

  Kunne du tænke dig en sælgende webshop?

  Hvorfor vælge AWORK i Aalborg til at producere din webshop? Vi har allerede udviklet over 100+ webshops og dette til vores tilfredse kunder fra meget forskellige brancher. Grunden til at vi har kunne lancere webshops for meget forskellige kunder er at, vi laver et meget grundigt forarbejde. Vi analyserer både hvad konkurrenterne gør og hvilke funktioner, farver og meget mere passer til lige din webshop. 

  Vi udvikler åbne webshops, som betyder at din webshop har mulighed for at ændre sig i takt med trends og skiftende forbrugerbehov. Internettet udvikler sig hurtigt, som sætter høje krav til din webshop – derfor tror vi på åbne webshops. En åben webshop betyder for dig at, din webshop kan blive fornyet med funktioner, information til kunderne, nye produkter, udskiftning af billeder og meget mere. 

   

  I 2019 estimeres video at udgøre 80% af indholdet på nettet og synes bestemt ikke at falde. Grunden til at interessen for video er steget så meget kan blandt andet skyldes at det er lettere at blive informeret, underholdt og inspireret med en video frem for at læse. Video og billeder udgør også en vigtig rolle for din webshop og derfor tilbyder AWORK hjælp til video- og billedproduktion. Med professionel video- og billedproduktion får du en rød tråd på din webshop og et professionelt look. 

  Vores trofaste partnere

  Trustpilot anmeldelser
  4.7