×

  Kontakt os

  BAMBORA - online betalingsløsninger

  Få en webshop der er integreret med Bamboras online betalingsløsning. Et betalingssystem som er let og trygt at anvende for alle parter. Der findes forskellige betalingsløsninger sådan at, du altid kan modtage kundebetalinger, uanset størrelse- og type af webshop. 

  Betalingsløsninger der letter din hverdag

  Hos AWORK tilbyder vi online betalingsløsninger fra Bambora, sådan at du let og trygt kan modtage betalinger fra dine kunder. Alt der er behov for til at modtage betalinger er samlet i én pakke. Dertil får du en betalingsløsning med smarte funktioner, som kan bruges på computer, mobil & tablet. AWORK står for alt det det tekniske, hvor vi vejleder dig, tester og implementerer den betalingsløsning der passer bedste til forretningen.

  Gratis Testkonto

  Vi opretter en gratis testkonto hvor AWORK sammen med dig, tester betalingsløsningerne på din webshop, for at finde den løsning, som passer bedst til dine kunder og din webshop.

  Relevant information

  Når der er fundet en perfekt betalingsløsning oplyser vi dig om hvilke informationer vi har behov for, for at opsætte betalingsløsningen. Vi står nemlig for alt det praktiske. 

  Live

  Når alt det praktiske er på plads, sørger AWORK for indstallering af din betalingsløsning sammen med Bambora. Din forretning er klar til at tage imod betalinger indenfor 2-5 dage.

  Fordelene ved Bambora betalingsløsninger

  Der er mange fordele ved at benytte betalingsløsninger fra Bambora. Den største fordel med de forskellige betalingsløsningerne fra Bambora er at du gnidningsfrit får betalinger fra kunderne, som let og trygt kan betale på din webshop. Dette er ikke blot noget vi siger. Tal fra Bambora bekræfter hvor let og trygt det er at betale igennem deres løsning, hvor 55 mia. EURO årligt håndteres af Bambora. Nedenfor har vi listet de mest interessante fordele der er ved betalingsløsninger fra Bambora.

  N

  Smarte funktioner gør det let for kunden at betale

  N

  Løsningerne kan bruges til alle slags webshops

  N

  Simpel og gennemskuelig prismodel uden startgebyr

  N

  Du kan teste systemet og kommer hurtigt i gang

  N

  Du kan modtage betalinger fra hele verden

  N

  Du får gratis support 6 dage om ugen

  N

  Du får betalingsikoner til at sætte på din webshop

  N

  126.000 kunder har allerede betalt med bambora

  Nem, smart og billig betalingsløsning. 

  Hos AWORK anbefaler vi gerne Bamboras betalingsløsninger til vores kunder, fordi det er let både for vores kunder og for kundernes kunder. Dertil er det en billig løsning, som kan bruges til små virksomheder og i takt med at de vækster. 

  “Langt de fleste ønsker en webshop, som kører automatisk og derfor anbefaler jeg Bamboras betalingsløsninger. I mit arbejde vejleder jeg mine kunder, hvor jeg ser på deres forretning og hvordan vi kan skabe en god købsoplevelse for deres kunder. Med Bamboras betalingsløsning kommer betalingerne gnidningsfrit ind på din konto.”

  Daniel Toh, Project Manager // AWORK

  Bliv kontaktet af awork

  Skal vi opsætte Bambora for dig?

  Hos AWORK værdsætter vi kunderelationer og ønsker at vide alt om din forretning, for at tilbyde den bedste online betalingsløsning til dig. En betalingsløsning skal selvfølgelig passe til forretningens behov og være en del af kundernes gode kundeoplevelse. Hos AWORK tilbyder vi fuldservice løsninger, sådan at du har alt til din webshop samlet ét sted.