×

  Kontakt os

  Vores kompetente samarbejdspartnere

  Vi er stolte over de samarbejdspartnere vi har. De er nemlig med til at give vores kunder en professionel oplevelse af vores ydelser og produkter.

  Samarbejdspartnere

  Vores partnere er med til at sætte prikken over i’et på vores ydelser og produkter. Nedenfor finder du vores vigtigste partnere, som vi arbejder sammen med på daglig basis.

  Som Google-partnere arbejder vi med virksomheder som gerne vil fremstå bedre på Google, uanset om det er den organiske SEO eller via det velkendte Google AdWords.

  Via et tæt samarbejde bestræber vi os på at holde os opdateret med alt hvad der rører sig omkring Google, så vi kan tilbyde det bedste produkt og viden til alle vores kunder.

  Vi samarbejder med e-conomic i forbindelse med vores hjemmeside- og webshop-løsninger. Med et regnskabsprogram integreret i din løsning, står du stærkt når regnskabet skal afstemmes og gøres op.

  Inden du går i gang med e-conomic, får du en prøvetur på 14 dage, så du lærer systemet at kende og finde ud af om det er noget for din virksomhed.

  Vores samarbejde med ePay gør det nemt for dig at komme i gang med din webshop. Samarbejdet betyder, at vi kan opsætte webshoppen til at tage imod betalinger med det samme.

  Med dette samarbejde letter vi ekspeditionstiden og integrerer samtidig ePay i din løsning, så du slipper for at skulle rode med programmeringsarbejdet.

  Vi arbejder med Facebook kampagner hver evig eneste dag. Det betyder, at vores kunder er sikret et webbureau med fingeren på pulsen og store kompetencer inden for annoncering på Facebook.

  At være Facebook partner betyder, at vi som webbureau er kyndige og succesfulde med vores Facebook annoncer. Med andre ord ved vi hvordan vi optimerer en kampagne, så den leverer succesfulde resultater.

  Instagram er en fast bestandel af vores arbejde når vi snakker annoncering. Vores annonceringsspecialister arbejder hver evig eneste dag med at fremme virksomheders eksponering og dermed salg, igennem Instagrams annonceplatform.

  Som Instagram Partner har du en sikkerhed for, at du hos AWORK opnår kvalitet i dine kampagner, så du kan få de resultater der skaber værdi for dig.

  AWORK er en del af LinkedIn som annonceringsbureau. Vi sørger for at generere leads, drive trafik til vores kunders hjemmesider, samt skabe brand awareness. Vi hjælper ganske enkelt med at skabe værdi via verdens største faglige, sociale netværk.

  For dig betyder det, at du er sikker på dybdegående målgruppe -og adfærdsanalyser, som sikrer dig det bedste resultat.

  Vores samarbejde med Shipmondo giver vores kunder mulighed for en nem, hurtig og billig fragtløsning, hvor alt er automatiseret.

  Vi sørger for al opsætning, integration fra Shipmondo til webshoppen, test af løsningen og giver dig instruktioner i hvordan du benytter Shipmondos fragtløsning i hverdagen. Det er den nemmeste måde at håndtere din fragt.

  Sofier POS løsning via AWORK Webbureau

  Sofier som er en af de største specialister inden for POS-løsninger. Denne POS-løsning gør det letter for dig som har en fysisk butik, da vi kan forbinde din fysiske butik med din digitale webshop. Alt er fuldt integreret og kan samtidig også integreres med dit regnskabsprogram.

  Du kan trygt få koblet din WooCommerce webshop sammen med POS via AWORK og Sofier.

  Vores samarbejde med Nets giver dig mulighed for let og sikkert at acceptere alle de mest populære betalingsmetoder i din webshop.

   

  Du får fordelagtige priser og gratis adgang til deres prisbelønnede MyPayments app. Med app’en får fuldt overblik over alle dine transaktioner, og du kan let følge med i udviklingen af din kortomsætning.

  Mangler du den rigtige partner?

  Mangler du en samarbejdspartner indenfor vores område? Eller vil du blot høre mere om vores nuværende samarbejdspartnere og hvad vi kan tilbyde?

  Bliv ringet op

  Lad os ringe dig op når
  det passer dig bedst.

  Ring til os

  Ring alle hverdage

  mellem 9.00 – 17.00

  Skriv til os

  Fortæl os om dit projekt og
  lad os tage en snak.