×

  Kontakt os

  Vores kompetente samarbejdspartnere

  Vi er stolte over de samarbejdspartnere vi har. De er nemlig med til at give vores kunder en professionel oplevelse af vores ydelser og produkter.

  Samarbejdspartnere

  Vores partnere er med til at sætte prikken over i’et på vores ydelser og produkter. Nedenfor finder du vores vigtigste partnere, som vi arbejder sammen med på daglig basis.

  Som Google-partnere arbejder vi med virksomheder som gerne vil fremstå bedre på Google, uanset om det er den organiske SEO eller via det velkendte Google AdWords.

  Via et tæt samarbejde bestræber vi os på at holde os opdateret med alt hvad der rører sig omkring Google, så vi kan tilbyde det bedste produkt og viden til alle vores kunder.

  Vi samarbejder med e-conomic i forbindelse med vores hjemmeside- og webshop-løsninger. Med et regnskabsprogram integreret i din løsning, står du stærkt når regnskabet skal afstemmes og gøres op.

  Inden du går i gang med e-conomic, får du en prøvetur på 14 dage, så du lærer systemet at kende og finde ud af om det er noget for din virksomhed.

  Vores samarbejde med ePay gør det nemt for dig at komme i gang med din webshop. Samarbejdet betyder, at vi kan opsætte webshoppen til at tage imod betalinger med det samme.

  Med dette samarbejde letter vi ekspeditionstiden og integrerer samtidig ePay i din løsning, så du slipper for at skulle rode med programmeringsarbejdet.

  Beskrivelsen om vores samarbejde er lige rundt om hjørnet…

  Beskrivelsen om vores samarbejde er lige rundt om hjørnet…

  Beskrivelsen om vores samarbejde er lige rundt om hjørnet…

  Vores samarbejde med Shipmondo giver vores kunder mulighed for en nem, hurtig og billig fragtløsning, hvor alt er automatiseret.

  Vi sørger for al opsætning, integration fra Shipmondo til webshoppen, test af løsningen og giver dig instruktioner i hvordan du benytter Shipmondos fragtløsning i hverdagen. Det er den nemmeste måde at håndtere din fragt.

  Vores samarbejde med DIBS gør det let og trygt at modtage betalinger på webshoppen, når kunderne handler hos dig.

   

  DIBS håndterer hver dag over en halv million betalinger og er altid klare med nye innovative løsninger. Med DIBS får du en skræddersyet løsning, du kan modtage de populæreste betalingsmetoder og du får god dansk support. 

  Vores samarbejde med Nets giver dig mulighed for let og sikkert at acceptere alle de mest populære betalingsmetoder i din webshop.

   

  Du får fordelagtige priser og gratis adgang til deres prisbelønnede MyPayments app. Med app’en får fuldt overblik over alle dine transaktioner, og du kan let følge med i udviklingen af din kortomsætning.

  Mangler du den rigtige partner?

  Mangler du en samarbejdspartner indenfor vores område? Eller vil du blot høre mere om vores nuværende samarbejdspartnere og hvad vi kan tilbyde?

  Bliv ringet op

  Lad os ringe dig op når
  det passer dig bedst.

  Ring til os

  Ring alle hverdage

  mellem 9.00 – 17.00

  Skriv til os

  Fortæl os om dit projekt og
  lad os tage en snak.

  Trustpilot anmeldelser
  4.8