×

  Kontakt os

  Vi tænker på miljøet i vores hverdag

  Vores mål er 90% digitalisering af vores arbejdsgang, og dermed minimal brug af papir og plastik.

  Miljøet er vigtigt for os

  Miljøbeskyttelse er, efter vores opfattelse, et område som bliver mere og mere dominerende på tværs af alle industrier – og heldigvis for det.

   

  I AWORK bestræber vi os på, at vores kontorer altid lever op til kravene omkring miljøvenlighed. Vi forsøger altid at spare hvor vi kan og benytter os ikke af nogle, for naturen, farlige materialer i vores arbejdsmiljø.

   

  Alt hvad vi foretager os, kan vi stå til ansvar for. Det gælder både kollegaer imellem såvel som overfor vores kunder, leverandører samt, naturligvis, vores miljø og samfund.

  Vi er meget bevidste om vores miljøansvar

  Vi passer på miljøet ved at fokusere på vores produkter samt på hvad vi gør i dagligdagen. Vi bruger hellere ét papir to gange, slukker alt elektronik når det ikke bruges og benytter kun miljøvenligt IT-udstyr.

   

  Den miljøvenlige bæredygtighed af produkterne, fremstillingsprocesserne og i dagligdagen er vigtige for AWORK. Som AWORKs produktion bliver mere og mere effektiv, er vi langt mere opmærksomme på energiforbruget og de miljøpåvirkninger, vi selv er herre over.

   

  I AWORK er vi altid ude efter at forbedre vores arbejdsmetoder til fordel for miljøet og energiforbruget. De materialer der anvendes til produktmateriale, er valgt med omtanke på miljøet. AWORK gør også meget ud af, at vores leverandører og partnere forpligter sig til at tage sig af miljøet og påtage sig et ansvar herfor.

  Vi genbruger og genanvender

  I overensstemmelse med vores miljøprogram forsøger vi, at undgå at producere diverse affald og er opmærksomme på, at vores genanvendelige affald går til genanvendelse. AWORK genbruger bl.a. papir, pap, metal og IT-udstyr.

   

  AWORK genbruger IT-udstyr der ikke er farligt eller skadeligt for sundheden. Derudover sender AWORK ting som printerpatroner, engangsbatterier, lysstofrør og lyspærer til et forarbejdningsanlæg efter brug. Vores produktmaterialer betaler vi mere for en normalen, da vi vægter højt på miljøvenlig bæredygtighed.

   

  Vi undgår overpakning når affald smides ud og vi sigter mod at gøre emballagematerialer genanvendelige.

  Skal vi tage en snak?

  Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.