×

  Kontakt os

  Er du vores nye kollega?

  Vi søger altid efter nye, dygtige kollegaer med store ambitioner. Vil du være med til at skabe online identiteter for vores kunder, så send os en uopfordret ansøgning og CV.

  Vi søger altid engagerede kollegaer

  AWORK er i konstant udvikling og derfor er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Hos AWORK arbejder vi ud fra princippet om at, vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle konkrete mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder. Hvis du er interesseret i at, få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner og som vil gå den ekstra mil, så send os en ansøgning.

  Teamet

  Vi består af dygtige og kreative mennesker, som alle er specialiserede indenfor deres område.

  Vi er AWORK

  AWORK har leveret mere end 2.500 online løsninger og har mange tilfredse kunder. Læs mere om os her.

  Vores arbejde

  Vi tilbyder hjemmesider, online markedsføring og meget mere. Se et udkast af vores arbejde her.

  Mia Høgh - SEO Specialist hos AWORK Webbureau

  Mød en kollega

  “Mit navn er Mia og jeg hjælper med at synliggøre kundernes virksomheder på Google, igennem strategisk SEO- optimering. 

   

  Jeg sætter en stolthed i mit arbejde, og stræber altid efter at finde de bedste søgeord der kan få kunderne til at konvertere -altid skræddersyet den enkelte virksomheds specifikke mål og ønsker.

   

  Jeg nyder at arbejde strategisk med søgeord, i en hverdag hvor ikke to opgaver er ens. SEO-optimering er en disciplin i konstant udvikling, i en branche der aldrig står stille, og det er fedt at være med på turen.

   

  Jeg sætter stor pris på, at være en del af et professionelt team, hvor der praktiseres frihed under ansvar. Som medarbejder har man følelsen af, at blive både mødt og hørt af ledelsen, såvel som gode kollegaer. Kort sagt – en virksomhed hvor man har plads til at udvikle sig og vokse med opgaven.”

  Ledige stillinger

  Vi leder altid efter dygtige talenter til vores team. Hos AWORK har du mulighed for at udvikle dine kompetencer i en sjov og udfordrende hverdag. Er det dig vi leder efter?

  Kulturen i AWORK

  Selv om alle har deres egne arbejdsområder, hjælper og sparrer vi med hinanden for at give kunden det bedste resultat. Vi vægter punktlighed, professionalisme og at alle opgaver bliver behandlet med samme seriøsitet.

   

  AWORKs resultater er skabt af vilje, engagement, talent, dedikation og passion for det vi laver. Resultaterne reflekterer også vores ønske om konstant udvikling, hvor vi følger trends og konstant forbedrer os.

   

  Det skal være sjovt at komme på arbejde og derfor går vi højt op i at alle har det godt. Vi holder faglige og sociale arrangementer, som både fremmer udvikling og gør at alle føler sig som en del af teamet.

  “AWORK har været et godt arbejdsmiljø at være i, hvor man er blandt søde og hjælpsomme kollegaer, og gode og forstående chefer”
  – Sally Bang

  Trustpilot anmeldelser
  4.7