Flyt til AWORK

Er du vores nye kollega?

Vi søger altid efter nye, dygtige kollegaer med store ambitioner. Vil du være med til at skabe online identiteter for vores kunder, så send os en uopfordret ansøgning og CV.

Vi søger altid engagerede kollegaer

AWORK er i konstant udvikling og derfor er vi altid på udkig efter dygtige kollegaer. Hos AWORK arbejder vi ud fra princippet om at, vi skal have en sjov og udfordrende hverdag. Kombinationen af frihed under ansvar med nogle konkrete mål, udmønter sig i gode resultater til vores kunder. Hvis du er interesseret i at, få en karriere hos AWORK og blive en del af et team med store ambitioner og som vil gå den ekstra mil, så send os en ansøgning.

Teamet

AWORK’s medarbejdere består af dygtige og kreative mennesker, som alle er specialiserede indenfor deres område.

Vi er AWORK

AWORK har leveret mere end 2.500 online løsninger og har mange tilfredse kunder. Læs mere om os her.

Vores arbejde

Vi tilbyder hjemmesider, online markedsføring og meget mere. Se et udkast af vores arbejde her.

Mike

Mød en kollega

“Mit navn er Mike og jeg hjælper mine kunder med SEO optimering, sådan at det er lettere for Google at, præsentere kundernes produkter for deres potentielle kunder.

 

Jeg har frihed under ansvar, hvor jeg selv strukturerer min hverdag. Det er fedt at hjælpe meget forskellige kunder og analysere mig frem til den bedste løsning til deres behov.

 

Jeg søgte et job hvor jeg kunne udvikle mig og det har jeg fået i denne stilling. SEO er en disciplin som absolut ikke står stille og dette gør det muligt for mig at udvikle mig.

 

“For mig gør gode kollegaer det let, at stå op om morgenen. Hos AWORK hjælper vi hinanden med udfordrende opgaver, ligesom at vi også har det sjovt sammen.”

Ledige stillinger

Vi leder altid efter dygtige talenter til vores team. Hos AWORK har du mulighed for at udvikle dine kompetencer i en sjov og udfordrende hverdag. Er det dig vi leder efter?

Kulturen i AWORK

Selv om alle har deres egne arbejdsområder, hjælper og sparrer vi med hinanden for at give kunden det bedste resultat. Vi vægter punktlighed, professionalisme og at alle opgaver bliver behandlet med samme seriøsitet.

 

AWORKs resultater er skabt af vilje, engagement, talent, dedikation og passion for det vi laver. Resultaterne reflekterer også vores ønske om konstant udvikling, hvor vi følger trends og konstant forbedrer os.

 

Det skal være sjovt at komme på arbejde og derfor går vi højt op i at alle har det godt. Vi holder faglige og sociale arrangementer, som både fremmer udvikling og gør at alle føler sig som en del af teamet.

“AWORK har været et godt arbejdsmiljø at være i, hvor man er blandt søde og hjælpsomme kollegaer, og gode og forstående chefer”
– Sally Bang