×

  Kontakt os

  AWORK

  X

  MY FOUNDATION

  Vi har fælles visioner om at gøre en forskel i verden. Det ligger begge parter på sinde at bidrage til at gøre en positiv forskel. Vores værdier og DNA harmonerer godt og skaber sammen et mærkbart resultat.

  Remee og Mathilde fra My Foundation ved AWORK Webbureau

  Pressemeddelelse

  Her kan du læse AWORKs pressemeddelelse om projektet med MY FOUNDATION og om grunden hertil. Læs om Remee Jackmans og vores COOs tanker bag.
  Læs pressemeddelelsen her
  Remee fra My Foundation ved AWORK Webbureau

  Blogindlæg

  Læs hele vores uddybende blogindlæg om samarbejdet med MY FOUNDATION og inspirationen bag. Vi går sammen om at gøre verden til et bedre sted for børnene.
  Læs blogindlægget her

  Vi har vendt velgørenhedsmodellen om, så i stedet for at placere sin donation i en stor fond, som deler dem ud efter behov, så sørger MY FOUNDATION for, at man kan afgøre præcis hvor man vil gøre en forskel.

  AWORK har alle dage prioriteret børn og deres rettigheder i hele verden. Det ligger os meget på sinde at støtte hvor vi kan, og i denne situation giver det bare så meget mening.

  At fusionere kræfterne og arbejde på at lave en målrettet webløsning, som er overskuelig og som automatisk får flere besøgende, var oplagt og forholdsvis let at gå til for alle parter.

  Vi skaber Bedre vilkår for lettere donationer

  Ved hjælp af tilrettelser, vil rejsen på MY FOUNDATIONs hjemmeside, blive endnu nemmere. På den måde kan vi sikre at flere donationer kommer til, og ikke strander et sted i beslutningsprocessen.

  En indsats, der kommer dem til gode, der fortjener det

  MY FOUNDATION er et projekt, som er skudt i gang af Remee Jackman og Mathilde Gøhler. For dem vil børn i hele verden altid have en speciel plads i deres hjerter.

   

  Taknemmeligheden, varmen og kreativiteten er i top, når de er på besøg i f.eks. Kenya.

   

  Det er imponerende hvad ganske beskedne beløb kan bruges til i MY FOUNDATION, og hver en øre som bliver doneret, kan hjælpe lige præcis der hvor det gavner mest.

  Remee og Mathilde fra My Foundation ved AWORK Webbureau
  Remee og Mathilde fra My Foundation ved AWORK Webbureau

  Vi gør en forskel, hvor der er behov for det

  AWORK er stolte MY FOUNDATION partnere og vi har gladeligt doneret vores ekspertise og kompetencer inden for online markedsføring.

   

  Det er via forbedringer, som SEO-arbejde og UX-optimering på hjemmesiden, at den store forskel bliver tydelig.

   

  Det bliver lettere for folk at finde frem til MY FOUNDATION via organiske søgninger og informationen, samt formålene på hjemmesiden, er blevet lettere at forstå.

  Bliv partner

  “At være partner med MY FOUNDATION er en måde at ændre verden på. Vi håber at mange flere vil være en del af dette og er meget håbefulde, når det gælder fremtidens børn i hele verden”

  – Remee Jackman

  Du kan være med til at yde et bidrag

  Uanset om man er privat eller virksomhed, så kan man være med til at bidrage til dette godtgørende formål. Man kan foretage en mikro-donation, på et selvvalgt beløb, eller man kan at støtte en landsby.
  Kom i gang ved at klikke dig videre nedenfor.