+45 88 37 47 88

Miljøansvar

[vc_row printtext=”” toppadding=”20″ bottompadding=”0″][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vi er meget bevidste om vores miljøansvar

Vi passer på miljøet ved at fokusere på vores produkter samt på hvad vi gør i dagligdagen. Vi bruger hellere ét papir to gange, slukker alt elektronik når det ikke bruges og benytter kun miljøvenligt IT-udstyr.

Den miljøvenlige bæredygtighed af produkterne, fremstillingsprocesserne og i dagligdagen er vigtige for AWORK. Som AWORKs produktion bliver mere og mere effektiv, er vi langt mere opmærksomme på energiforbruget og de miljøpåvirkninger, vi selv er herre over.

I AWORK er vi altid ude efter at forbedre vores arbejdsmetoder til fordel for miljøet og energiforbruget. De materialer der anvendes til produktmateriale, er valgt med omtanke på miljøet. AWORK gør også meget ud af, at vores leverandører og partnere forpligter sig til at tage sig af miljøet og påtage sig et ansvar herfor.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1998″ img_size=”full” alignment=”right”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”2002″ img_size=”300×300″ alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”2/3″ css=”.vc_custom_1471469801296{margin-top: 40px !important;}”][vc_column_text]

Vi genbruger og genanvender

I overensstemmelse med vores miljøprogram forsøger vi, at undgå at producere diverse affald og er opmærksomme på, at vores genanvendelige affald går til genanvendelse. AWORK genbruger bl.a. papir, pap, metal og IT-udstyr.

AWORK genbruger IT-udstyr der ikke er farligt eller skadeligt for sundheden. Derudover sender AWORK ting som printerpatroner, engangsbatterier, lysstofrør og lyspærer til et forarbejdningsanlæg efter brug. Vores produktmaterialer betaler vi mere for en normalen, da vi vægter højt på miljøvenlig bæredygtighed.

Vi undgår overpakning når affald smides ud og vi sigter mod at gøre emballagematerialer genanvendelige.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0
Connecting
Please wait...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?