Skrevet af Anja

Skrevet af Anja

Artiklen blev skrevet d. 20. oktober, 2015

Hvorfor har jeg brug for en hjemmeside?

Hvorfor har jeg brug for en hjemmeside? Her er 20 gode grunde.

Vores alle sammens Steve Jobs spurgte altid sine medarbejdere om “hvorfor”, de gjorde tingene som de gjorde. Det gjorde han fordi, at han ville have at de skulle tænke anderledes og gøre tingene bedre i stedet for bare at gøre noget for at gøre det. Han udfordrede hver enkelt projekt i Apple. Alle, fra ingeniørerne til det regnskabsmæssige personale, gjorde tingene anderledes, fordi Jobs ville have det.

 

Hr. Jobs var nemlig ikke tilfreds med svaret, på spørgsmålet om hvorfor du gør det du gør, var: “Jamen det er sådan alle andre gør”. Det var ganske enkelt ikke godt nok for Jobs. Mange mennesker stiller sig det spørgsmål, ”Hvorfor skal jeg have en hjemmeside?”. Det har vi 21 grunde til, at du skal og du kan læse dem nedenfor.

 

Spørgsmål: Hvorfor har jeg brug for en hjemmeside?

Årsag # 1 – Online brochure

Mange virksomheder bruger millioner på at lave fysiske brochurer samt fordele dem rundt i Danmark såvel som resten af verden. Ved at have en hjemmeside kan man springe alt det over. Dine potentielle kunder kan finde ud af hvem du er og se dine produkter online. Det er også lige meget om du får de fleste kunder via netværk og personlige forbindelser, for de vil nemlig gerne tjekke din virksomhed ud på nettet – altså via en

Årsag # 2 – Flere kunder

Over 2,4 milliarder mennesker bruger nettet hver dag og 90 % af disse mennesker, har købt noget eller kontaktet et firma, online de seneste 12 måneder. Det betyder, at hvis du ikke har en hjemmeside, så går du glip af et stort stykke af denne dejlige kage.

Årsag # 3 – Værdi til dit firma

Har du prøvet at få et lån til dit firma for nylig? Det er ikke let, men hvis du forsøger og bankmanden beder om at se din hjemmeside, så er det en god idé at have en flot og brugervenlig hjemmeside. Det giver nemlig mere værdi til din virksomhed at have en hjemmeside, ergo må din virksomhed have en mindre værdi uden din hjemmeside. Og det gælder især også i dine kunders øjne.

 

Årsag # 4 – Indflydelse

Ved at have en hjemmeside, kan du potentielt komme ud til tusindvis af mennesker. Og det bedste af det hele er, at du er i stand til at påvirke disse menneskers beslutninger via din hjemmeside.

Årsag # 5 – Blær dig

Du kender godt den følelse du får når du viser dit arbejde stolt frem. Ved at have en hjemmeside kan du vise folk dit arbejde hele tiden.

Årsag # 6 – Hjælper med forretningsmål

Når det kommer til at skrive tekster til din hjemmeside, kommer du til at gense mange ting om din virksomhed, som du ikke har gjort i mange år. Du vil derofr sandsynligvis revurdere dine forretningsmæssige mål.

Årsag # 7 – Start udenlands-virksomhed

Har du nogensinde ønsket at starte en virksomhed i udlandet? Nu kan du gøre det med det virtuelle rum, altså nettet. Ved hjælp af en hjemmeside, kan du klare det.

Årsag # 8 – 24 timer i døgnet

Din hjemmeside kører 24/7 uden opsyn eller behov for at låse den op. Du kan altid være der for dine kunder.

 

Årsag # 9 – Kommunikér med kunder

Ved at have en blog eller et feed på din hjemmeside, kan du opdatere dine kunder om de nyeste tilbud, produkter, kampagner, arrangementer, fotos eller andet indhold.

Årsag # 10 – Marketing

Nettet har åbnet op for en helt ny verden af markedsføring, som ikke eksisterede før. Din hjemmeside kan tiltrække nye virksomheder ved hjælp af en lang række billige marketing-teknikker.

Årsag # 11 – Kundesupport

Du kan reducere omkostningerne til kundesupport ved at have et support-system, en FAQ (list med ofte stillede spørgsmål) eller en chat på din hjemmeside.

 

Årsag # 12 – Få dine egne mails

Når du har en hjemmeside følger der som oftest også e-mails med og du kan dermed få din egen e-mail konto til dit firma. Det er mere professionelt og også lettere at huske for dine kunder.

Årsag # 13 – Pressemeddelelser

Du kan lave pressemeddelelser om din virksomhed online og derved drive trafik til din hjemmeside.

Årsag # 14 – Ubegrænsede muligheder

Internettet har ubegrænset mængder af plads til alle typer virksomheder som kan tiltrække trafik og indtægter. Bare vælge et eller andet som du elsker, og begynd at skrive om det.

Årsag # 15 – Nye forretningsforbindelser

Du kan nemt lave nye forretnings- og personlige forbindelser med andre virksomheders hjemmesider. Det kan føre til ekstra strømme af trafik og indkomst for dig.

 

Årsag # 16 – Giver dig en stemme

Med en hjemmeside har du et talerør som ingen kan røre ved. Det betyder at der ikke er nogen som kan diskutere inde på din hjemmeside. Det giver dig altså et sted, hvor du kan give din mening udenom andre medier og andre menneskers holdninger.

Årsag # 17 – Lav forretning på din måde

Du behøver ikke tilladelse fra din chef eller nogen advokat. Du kan skrive og gøre hvad du vil.

Årsag # 18 – Tæsk de store spillere

Har du nogensinde ønsket om at komme ind i erhvervslivet og konkurrere med de store spillere? Ved at have en utrolig flot hjemmeside med en solid strategi bag det kan du smadre de store spillere. Du har ikke en chance for at bygge en stor skyskraber med det samme, men din hjemmeside kan nedbryde den opfattede mur mellem dig og de store spillere.

Årsag # 19 – Troværdighed med det samme

Har du nogensinde haft svært ved at overbevise nogen om, at du er den ægte vare? Ved at have en velstruktureret hjemmeside kan du skabe troværdighed med det samme. Du kan give det ultimative bevis på, at du i virkeligheden er den bedste af alle.

Årsag # 20 – Hjælper dig med at få et job

Du havde garanteret ikke set dette her punkt komme, men en hjemmeside hjælper ikke kun din virksomhed, men faktisk også dig selv personligt. Det er nemlig utrolig positivt hvis man kan fremvise et stort stykke arbejde man har lagt i en hjemmeside samt online markedsføring.

 


Skal vi lave en flot og professionel hjemmeside/webshop til jer?

 

Kontakt os for en uforpligtende snak:

Telefon: 88374788

E-mail: smb@awork.dk