Køb professionel hjemmeside og øg din online synlighed

Prøv vores prisberegner nedenfor og få en pris på dit projekt

Beregn din pris på hjemmeside

Hvor stor er din virksomhed?

Fremhæv din virksomhed med en ny WordPress hjemmeside

Få en hjemmeside kunderne ønsker at besøge igen og igen. Med vores mangeårige erfaring og dine idéer, skaber vi en brugervenlig hjemmeside der giver dig værdi.

AWORK har modtaget disse Clutch priser
AWORK Webbureau har modtaget Børsen Gazelle
AWORK er et webbureau i København, der kan hjælpe dig med alt fra en ny hjemmeside og webshop udvikling til online markedsføring. Uanset om du skal have hjælp til Google annoncering, annoncering på Instagram, Facebook annoncering, hosting af hjemmeside eller noget helt andet, så tag endelig kontakt til os.

Hør om Murermester Mortensens oplevelse

For Murermester Mortensen var det særdeles vigtig at hans passion for han erhverv kom til udtryk overfor brugerne. Både gemme design og udtryk men særdeles også gennem den digital markedsføring vi har lavet. Nedenfor ser du den hjemmeside AWORK lavede til Murermester Mortensen. 

Her ses et uddrag af vores kunder som har valgt os som deres webbureau, til at designe deres hjemmeside.

Hvad får du med i din hjemmeside-pakke?

Her kan du læse lidt om hvad der er med i vores hjemmeside-pakke som standard. Vores hjemmeside-pakke er dog ikke kun begrænset til dette. Tag endelig fat i os for en uforpligtende dialog om vores hjemmeside-pakke.

Designer indtil du godkender

Vi designer ud fra dine ønsker og behov, og giver samtidig vores anbefalinger til, hvordan du kan få mest ud af dit hjemmeside-design.

Funktioner efter ønske

Vi udarbejder alle koder så funktionerne spiller sammen med designet. Skal din hjemmeside have en specifik søgefunktion, produktvideoer, eller noget helt tredje har vi det bedste forslag.

En levende hjemmeside

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling. Det betyder, at du løbende kan integrere en eller flere former for systemer, artikler, informationer o.a.

Responsivt design

Vi udvikler en responsiv hjemmeside, så dine kunder nemt kan bruge din hjemmeside på deres computer, eller på farten på smartphones og tablets.

Nem hjemmeside og fuld support

Du kommer til at bruge verdens nemmeste hjemmeside-system, bedre kendt som WordPress. Du har mulighed selv at opdatere din side med nyheder og mere, uafhængigt af AWORK. Du kan altid kontakte AWORK, når du har behov for hjælp og vejledning. Vi sidder klare til at hjælpe alle hverdage.

Optimeret til Google

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles regler og principper. Det betyder, at du får en hjemmeside som Google vil tage godt imod.

Se et uddrag af vores hjemmeside design

Når det kommer til at skabe smukke og funktionelle hjemmesider, taler vores arbejde for sig selv.

Vi har hjulpet en række tilfredse kunder med at bringe deres visioner til live gennem skræddersyede WordPress-løsninger.

Her er et kig på nogle af vores succesfulde projekter og de resultater, vi har opnået.

Sådan kommer vi i mål med din nye hjemmeside

Vores proces omkring hjemmeside-udarbejdelse er gennemtestet og afprøvet. Vi har siden 2012 leveret hjemmesider til adskillige virksomheder og offentlige instanser, så du er sikret en tryg og gnidningsfri rejse fra A til Z.

AWORKs behovcirkel

01.

Opstart og brief

Vi starter med at tage en dialog omkring det du gerne vil opnå med din hjemmeside. Er det flere kunder? Er det flere tilmeldinger til dit foredrag? Eller er det noget helt tredje? Derfra så udarbejder vi et brief hvor vi fastlægger farver, kontraster, detaljer, målgruppe m.m. Dette skaber grobund for næste fase, som er design-fasen.

02.

Udvikling og rettelser

Vi udvikler design og funktionaliteter efter dine ønsker, med moderne teknikker og design-regler. Designet udvikles løbende med dine rettelser.

03.

Lancering

Når I har godkendt designet af hjemmesiden, tester vi alle funktioner og design på tværs af computer og mobile enheder og lancerer herefter.

Er du klar til at komme i gang?

Bliv kontaktet ved at klikke på knappen nedenfor eller ring på 88 37 47 88.
Vi rådgiver dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dit mål.

Vil du også have en hjemmeside, der skiller sig ud og leverer resultater? Kontakt os i dag for at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dine mål med en skræddersyet WordPress-løsning. 

Lad vores succeshistorier blive din inspiration – vi ser frem til at skabe noget fantastisk sammen med dig!

Hjemmesider med høj ydeevne resulterer i høj besøgsrate, tilbagevendende kunder, lav afvisningsprocent, flere samtaler, engagement, højere rangering i organisk søgning og bedre brugeroplevelse. Langsomme websider vil koste dig penge og ødelægge dit omdømme. Ved at reducere page load time (den tid det tager at loade din hjemmeside), vil du straks opleve en postiv påvirkning af din marketing og salgsprocesser. Du opnår højere trafik og tiltrækker flere kvalificerede leads, som kan konverteres til kunder.

PLT påvirker også, hvor hurtigt brugerne kan finde din hjemmeside. Hastigheden på din hjemmesider er en af de faktorer, som Google tager til overvejelse, når de rangerer siderne. En hjemmeside med lav ydeevne har ringe brugeroplevelse og skaber som resultat dårligere resultat i søgeresultatet. I AWORK udarbejder vi altid hjemmesider med høj ydeevne, så din hjemmeside loader hurtigt, og dermed skaber tilfredse kunder.

Når du ejer en hjemmeside er det oplagt at benytte dig af SEO. SEO, også kaldet søgemaskine, er det arbejde, der ligger i at optimere en hjemmeside ud fra de faktorer, som søgemaskinerne som Google kigger på, når de skal rangere hjemmesider.

Hos AWOR sørger vi for, at Googles søgemaskine tager godt imod din nye hjemmeside, så den er at finde i Googles søgemaskine indenfor relativ kort tid. Det er alpha og omega, at din hjemmeside bliver indekseret af Google og vi har derfor indført, som en del af din hjemmeside-løsning, at din hjemmeside bliver indekseret og indsendt til Google med det samme hjemmesiden bliver lanceret.

Hvis du ønsker en endnu større fremtræden på Google, heriblandt at komme frem på nogle specifikke søgeord, så tilbyder vi også SEO-løsninger. I vores SEO-løsninger giver vi bl.a. en kontant garanti for en placering på side 1 i Googles søgeresultater. Hvis ikke vi når det, så får du penge tilbage.

Læs mere om vores SEO-løsning her.

Markedsføring af din hjemmeside er essentiel, for at tiltrække trafik og opnå en online tilstedeværelse. Dette kan gøres på flere måder og de er ikke nødvendigvis dyre. De markedsføringsservices vi tilbyder her hos AWORK er SEO, Google Ads, Facebook annoncering, Instagram annoncering og LinkedIn annoncering.

Der er mange former for markedsføring – både online og offline. I AWORK specialiserer vi os kun i online markedsføring, og har gjort det siden 2012.

Vi mener derfor, at vi har er garant for en god portion ekspertise og erfaring til at vide hvad der virker og ikke virker. Du vil derfor også blive rådgivet og vejledt til den hjemmeside-løsning vi mener vil være den bedste for dig. Det gælder alt lige fra funktionaliteter til design. I hjemmesiden-løsningen har vi implementeret nedenstående markedsføringsværktøjer.

Vi har et af Danmarks bedste udviklingsteam og mestrer stort set alle opgaver. Vi programmerer alle typer løsninger – alt lige fra en simpel hjemmeside til det lokale pizzeria, til det nye store og indviklede Facebook. Af den årsag, tilbyder vi derfor også speciel programmering hvis du har ønsker hertil.

Se fx vores case med virksomheden Dansk Kassesystem, som vi fik op at ligge nummer 1 på Google.

Med AWORK som din hjemmeside udbyder, sikrer du dig en professionel hjemmeside, der leverer op til alle krav og regler. Prisen på din hjemmeside afhængigt af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser starter på 4.995 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, et site der lever op til GDPR regler og responsivt design på både mobil og tablet. Yderligere medfølger der ligeledes support, så du når som helst, kan ringe til os og få hjælp. Lad os komme i gang med samarbejdet allerede i dag. Ring til os på 88 37 47 88, og vi vil rådgive dig til valg af den rette løsning og strategi, så vi sammen kan opnå dine mål.

WordPress er det mest udbredte hjemmesidesystem i verden, hvorfor vi også bruger WordPress i AWORK. Vi har specialiseret os i WordPress siden 2012, hvilket gør os eksperter på området. Uanset formålet, så er og har WordPress de største muligheder for udvidelser af systemet, uden at skulle til at udvikle nyt software, eller opfinde den dybe tallerken fra bunden af.

Vi udvikler vores hjemmesider med funktionaliteter som gør hjemmesiden let og overskuelig at bruge. Desuden brugertester vi hjemmesiden inden lancering hvilket betyder, at din hjemmeside er testet godt igennem inden du får den leveret.

I AWORK udvikler vi funktionaliteterne på baggrund af dine behov, ønsker og krav hvilket garanterer dig en brugervenlig hjemmeside. 

En responsiv hjemmeside, er også kendt som en mobilvenlig hjemmeside. Hjemmesider skal kunne tilgås via mange forskellige devices. Om det er en stor tablet, en smartphone, en stationær computer eller en bærbar, bør hjemmesiden hverken udelukke nogen information eller dele siden op. Responsive designs er meget vigtige I dag, og er faktisk den primære teknik du skal kunne, hvis du er webudvikler eller webdesigner. Få hjælp til din responsive hjemmeside eller webshop hos AWORK, hvor vi naturligvis er eksperter på området.

Hos AWORK designer vi hjemmesider til den helt store guldmedalje, og vi har på nuværende tidspunkt afsluttet mere end 2500 projekter. Vi uddanner og forbedrer os kontinuerligt, så din hjemmeside bibeholder sin modernitet og popularitet. Hjemmeside udvikling har alle dage været en kompleks sag og det er tydeligt for enhver, at emnet kræver et højt niveau af dedikation og vedligeholdelse. Hos AWORK gør vi meget ud af at skræddersy vores løsninger til den specifikke kunde,

Når AWORK designer hjemmesider, er det første vi gør at analysere virksomheden. Det gøres af vores marketingsmedarbejdere, som lynhurtigt kan danne sig et overblik over hvad din virksomhed indeholder, indebærer og udtrykker. Med den viden er det lettere for os at designe din hjemmeside.

Hjemmesiden, som du får leveret, stemmer selvfølgelig overens med alle regler og krav, der er til professionelle hjemmesider. SSL certifikat gør vi naturligvis klar til dig, så du ikke skal bekymre dig om noget. Når hjemmesiden er oppe, kører det hele automatisk, og vi overvåger hjemmesidens kvalitet løbende. Hos AWORK er kvaliteten i top, når vi laver din nye, professionelle hjemmeside.

Spørgsmål til ny hjemmeside

De oftest stillede spørgsmål finder du nedenfor. Hvis ikke du finder svaret på dit spørgsmål, så er du mere end velkommen til at skrive til os i chatten eller kontakte os på anden vis. ​

En hjemmeside er kort sagt, en samling af sider der er identificeret med et fælles domænenavn, hvor det offentliggøres på minimum en webserver. I dag oprettes omkring 380 nye hjemmesider i minuttet verden over. Hjemmesiden bliver tilgængelig via den offentlige internetprotokol (IP) netværket, som f.eks. internettet eller det lokalenetværk (LAN). Dette sker ved at henvise til en ensartet ressourcelokaliseringsadresse (URL) som identificerer webstedet. Alle hjemmesider ligger på www som også er kendt som the World Wide Web, hvor interne sider er del af et intranet.

Ja, det gør du. Det hele bliver leveret til dig med mindre du vælger hosting hos os.

Pris og kvalitet går hånd i hånd. Det er vigtigt, at du vælger rigtigt første gang, og ikke lader din virksomhed gå på kompromis med kvalitet. Hvis din hjemmeside er god, er differencen nemlig hurtigt tjent ind igen. 

Prisen på din hjemmeside afhængigt af tilføjelser, samt hvilket program der benyttes. Vores priser starter på 4.995 kr. Her får du et skræddersyet design i højeste klasse, tilfredshedsgaranti, et site der lever op til GDPR regler og responsivt design på både mobil og tablet. Yderligere medfølger der ligeledes support, så du når som helst, kan ringe til os og få hjælp. 

Ja, det er et engangsbeløb for din hjemmeside. Der kommer ikke nogle ekstra regninger for hjemmesiden.

Ja det kan du sagtens. Hør blot din kontaktperson hos os, så kan vi finde den bedste løsning til dit behov.

Nej det gør der ikke. Vi har valgt at køre en model hvor man har alt med i sin hjemmeside-pakke til ét fast beløb. Det skaber tryghed og gennemsigtighed, så processen kører gnidningsfrit.

Få en hjemmeside som er professionelDesignet og stilletBrugervenlig som du ejer