+45 88 37 47 88

Hjemmesiden der er designet og udviklet ud fra jeres krav.

Kom i gang for kr. 8.388,-

BLIV KONTAKTET

Har I ønskerne, så har vi løsningerne.

Vi kan udvikle lige præcist det I ønsker. Er I på udebane i forhold til hvilke funktioner I skal have, så bare rolig – vi skal nok guide jer til de bedste løsninger.

Fleksible tilpasningsmuligheder

Der er uendelige muligheder for at tilpasse jeres ønskede funktioner, i stedet for de normale standardindstillinger som findes i alle systemer.

Vedligeholdelsen er enkel og hurtig

Vi er meget fortrolige med vores platform og mere end nogen som helst anden. Det betyder at udvikling, fejlfinding og fremtidige justeringer gør arbejdet langt nemmere.

Kompatibelt med tredjepartsprogrammer

Som et af de bedste og mest anerkendte CMS-platforme, kan vi tilpasse systemet på de mest innovative måder. Tredjepartsprogrammer kan således nemt integreres i systemet, så det opfylder jeres behov.

Systemet der er forberedt på fremtiden

Når I beslutter hvilket hjemmeside-system I skal bruge, er det vigtigt at tænke på fremtiden og de funktionaliteter I eventuelt kunne tænke jer. Med vores system får I et meget fleksibelt system, som tilbyder mange løsninger for ændringer i jeres virksomhedsmodel.

Ingen grænser for skræddersyning
Selv nogle af de bedste CMS-platforme har begrænsninger når det kommer til tilpasning. Vores hjemmeside-system giver mulighed for skalerbarhed og tilpassede funktionaliteter.
Vi har bygget det
Vores hjemmeside-system, som vi har bygget på en WordPress-base, har et strømlinet og intuitivt system som I nemt vil forstå at bruge. Vi kender systemet som vores egen baglomme og det kommer jer til gode når vi skal bygge jeres hjemmeside.

Hjemmesider vi har lavet til vores kunder.

Nedenfor ser du et uddrag af hjemmesider vi har lavet.

Anchersen

Hjemmeside udviklet med intranet og medarbejder-login. Hjemmesiden skulle udstråle en rig historie og en virksomhed med stor erfaring indenfor turist- og rutekørsel.

Belis Kitchen & Bar

To restauranter under samme paraply skulle have synergi mellem hjemmesiderne, men stadig med sit eget præg. Det endte med et rigtig fint resultat med ét hovedsite og to respektive hjemmesider herunder.

Dansk Klima Center

Hjemmesiden udstråler det som en professionel og erfaren spiller indenfor klimaløsninger. Designet har et rent og skarpt design som giver et fængende udtryk for dens besøgende.

Derfor vil I elske vores hjemmesider.

Vi har samlet nogle punkter som vi mener er gode argumenter for, hvorfor I vil elske at have fået jeres hjemmeside udviklet hos os.

Moderne design

Hjemmesiderne indeholder de nyeste trends og teknologier.

Let at håndtere

Vi har Danmarks nemmeste hjemmeside-system.

Klar til udvikling

Hjemmesiden er åben og altid klar til videreudvikling.

Kompatibel med alt

Hjemmesiden er kompatibel med alle tredjeparter.

Google-venlig

Hjemmesidens koder tager hensyn til Googles principper.

AWORK Support

Du kan altid ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.

Skal vi tage en snak?

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater. Fortæl os om projektet og lad os tage en uforpligtende snak.

BLIV KONTAKTET

#hjemmeside

Seneste nyheder om hjemmesider.

Sådan bliver du millionær inden de 30

I Danmark er det at blive rig og millionær et tabu, vi er underlagt janteloven. Så at prale med at blive millionær før man er blevet 30 er absolut no-go. Her er de 10 trin, der vil hjælpe dig på vej til at blive millionær inden du er fyldt 30.   Følg pengene I...

læs mere

Derfor skal du have et responsivt webdesign

Hurtige fakta 67 % er mere tilbøjelige til at købe fra et responsivt Website 40 % skifter til en konkurrents hjemmeside efter at have haft en dårligt mobil oplevelse på respektive hjemmeside 1 ud af 3 mobilsøgninger har en lokal årsag. 70% af mobilsøgninger til ens...

læs mere

Så vigtigt er det med responsivt design!

I dag er alt information og viden lige ved hånden; når som helst, hvor som helst, enten via din smartphone eller tablet. Du behøver ingen gang bevæge fingrene, Siri fortæller dig alt du behøver at vide. Hvorfor er Smartphones så vigtige? Smartphones er en vigtig del...

læs mere
0
Connecting
Please wait...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?