Hjemmeside pris

Få en hjemmeside for kun kr. 4.995,-

Kigger du efter en fornuftig hjemmeside pris?

Der er mange overvejelser at tage stilling til, når man skal bruge hjælp til udvikling af hjemmesider. Her hos AWORK arbejder vi ud fra dine ønsker, og her starter vi altid ud fra et fornuftigt prispunkt. En god start vil være at prøve vores prisberegner, og herfra vil vi vurdere dit projekt. Det er helt gratis og uforpligtende.

AWORK Webbureau
Allan Hansen CSO ved AWORK Webbureau

Hvad skal din hjemmeside koste?

Om du har en fysisk eller online virksomhed/butik, så er det vigtigt at kunne findes via en hjemmeside. Priserne varierer dog meget efter, hvad du vil opnå med den her hjemmeside. Hvis du vil bruge din hjemmeside som et slags visitkort, hvor dine kunder kan finde oplysninger på din virksomhed, så kan du nemt finde priser ned til 5000-6000 kroner.

Hvis du derimod skal starte stor webshop eller en leadgenererende hjemmeside, så kan hjemmesider koste op imod flere hundrede tusinde kroner. Det hele kommer an på behov, funktioner og dine mål med siden.

For os er det vigtigt at tage en indledende snak om dine behov til din hjemmeside, da det er udgangspunktet for et godt samarbejde.

 

Vores priser starter fra 5.499, hvilket er en rigtig konkurrencedygtig pris. Hvad du får hos AWORK

 

 • Fast pris

 • Fuld forståelse for din forretning

 • Mobilvenlig og hurtig side

 • SSL certifikat

 • Lever op til GDPR

 • Sikker side

 • Nem og overskuelig page builder

 • Anerkendt CMS (WordPress)

 • Fast kontaktperson

Hvad er en god pris på en hjemmeside?

Selvfølgelig skal hjemmesiden laves indenfor dit budget. Det vigtige herefter er dog, at kigge efter to overordnet områder:

1. Infrastruktur

2. Design og funktionalitet

Infrastruktur handler om alt det, som gør at din hjemmeside kører. Det er blandt andet hosting og software. Det er altid godt at undersøge, hvilken server din hjemmeside kører på, og hvad din hjemmeside er bygget i. Hos AWORK bruger vi det mest anerkendte og udbredte program, WordPress, som er et sikkert og overskueligt hjemmesideprogram. For os er det vigtigt at vores kunde selv vil kunne lave rettelser, hvis de har lyst.

Vi hører ofte skrækhistorier om hjemmesider der er bygget i programmer, som kun udvikleren kan finde rundt i. Det skaber store problemer senere i processen både i forhold til rettelser, men også hvis du skal starte med annoncering eller søgemaskineoptimering.

Design og funktionalitet handler om alt det dine besøgende kan se. Er det nemt for dine besøgende at finde nødvendige informationer, og giver designet på hjemmesiden plads til at navigere nemt rundt på siden? Det er nogle af de områder, som er super vigtigt, når du skal vælge, hvor du skal have lavet din hjemmeside.

Hvordan ser priserne på hjemmeside ud på markedet?

Vi har undersøgt hjemmeside priser hos en række virksomheder i Danmark, så du nemmere kan få overblik over, hvad du betaler for.

Som nævnt tidligere så handler det hele om behov, og derfor er der også stor prisforskel alt efter målsætning, behov, funktionalitet osv. Faktisk spænder priserne

på det danske marked fra helt ned til 3800 kroner til op imod 30.000 kroner og opefter. De fleste webudviklere har dog et loft på omkring de 30.000 kroner.

Men hvad får du så får de penge?

Hvis du bevæger dig i prislejet omkring 3000-4000 kroner, så kan du forvente en enkelt side med maks. 5 sider, kontaktformular og et simpelt design. Siden vil være enkel og indeholde de nødvendige informationer om din virksomhed.

Bevæger vi os længere op omkring de 4000-9000 kroner, så kan du får op imod 8 sider, professionelt design, kontaktformular og rådgivning. Siden vil være lidt mere avanceret og være mere professionel i udtrykket.

Med en hjemmeside i prislejet 9000-17000 kroner kan du forvente en top professionel side, blog, +15 sider, standard SEO optimering. Siden vil være hastighedsoptimeret, konverteringsparat og nem at navigere på.

Sider fra 17.000-25.000 kroner har ofte helt unikke funktioner, hvor sideantallet er på den anden side af 20. Siden vil i mange tilfælde være optimeret for leadgenerering og indeholder mere avanceret programmering eller kodning.

Bevæger vi os +25.000 kroner, så har vi ofte med webshops at gøre, som lever af deres online tilstedeværelse. Her kan sideantallet komme op i flere tusind, og derfor er der næsten ikke noget loft for, hvad en side kan komme til at koste.

AWORK Webbureau - Tommy og Jesper

10 grunde til at købe hjemmeside hos AWORK

1. Eksperter i WordPress

Vi oplever ofte kunder, som kommer til os med hjemmesider lavet af webudviklere, som langt fra har gjort deres arbejde ordentligt. For det første vil mange af de her sider aldrig blive fundet på Google grundet fundamentale fejl, og for det andet så er

det nærmest umuligt for kunden at rette og tilføje ting på deres egen side, hvorfor kunderne ofte kommer til os for hjælp.

Hos AWORK bruger vi udelukkende WordPress, som er det mest udbredte hjemmeside-system i verden. Over 60% af alle hjemmesider i verden er lavet i WordPress, og omkring 400 millioner mennesker besøger hver dag en side i WordPress.

WordPress har den fordel, at det er super brugervenligt, og det er hurtigt at lære simple ting, såsom at tilføje noget tekst eller tilføje ny side, som vi oplever at mange af vores kunder efterspørger. Udover at være nemt at bruge, så er WordPress et af de bedste systemer til at lave søgemaskineoptimering (SEO) i. Søgemaskineoptimering er afgørende for, at blive fundet og være synlig på Google.

Fordele ved at have hjemmeside i WordPress:

 • Du har fuld kontrol over din side

 • Googles søgemaskine er glad for WordPress

 • Nemt at rette og tilføje sider eller indhold i

 • Mest sikre CMS system på markedet

 • Passer til alle typer af virksomheder

 

2. Mobilvenlighed

Her hos AWORK mener vi, at en mobilvenlig hjemmeside afgørende for at dine kunder får den bedste oplevelse på din hjemmeside. Vi mennesker bruger vores mobiltelefoner mere og mere, og det er efterhånden blevet normalt at bruge mobilen til alt fra shopping til bestilling af rejser. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside er optimeret til mobilformatet, som er smallere end på en computer.

Mobilvenlighed er faktisk et parameter, som Google selv har udtalt, er en rangeringsfaktor for hjemmesider på Google. Med deres ‘mobile first’ opdatering tilbage i 2010 har Google valgt at primært at bedømme hjemmesider ud fra, hvordan

oplevelsen er på en mobiltelefon. Det er derfor super vigtigt at få styr på mobilvenlighed, således at de vigtigste elementer på siden passer i formatet.

Hvorfor din side skal være mobilvenlig:

 • Google anbefaler det

 • Flere og flere bruger mobilen til shopping osv.

 • Større sandsynlighed for at blive fundet som lokal virksomhed

 • Bedre SEO-resultater

 • Højere hastighed på mobilversion

 • Nemmere at navigere på din side

 

3. Professionelle webdesignere

Selvom vi udvikler vores hjemmesider i WordPress, så kan vi stadig løse mere avancerede udfordringer. Og hvis der skal ekstraudvikles, så sidder vores webdesignere klar til at lave de nødvendige rettelser.

Hos AWORK bruger vi en page builder, som er et program, der gør det nemmere for dig, at lave rettelser, så du ikke skal bruge kodning. Vi kan som webdesignere dog sagtens lave rettelserne i koden, hvis det er noget, som går ud over, hvad page builder kan lave. Det er især en fordel, hvis du vil have lavet elementer på en helt speciel måde.

 

4. Du ejer din hjemmeside

Hos AWORK er det dig, som ejer din hjemmeside. Det vil sige, at du altid vil kunne flytte hosting og gøre præcis, hvad du vil med din hjemmeside. Vi har både kunder, som flytter deres hosting over til os, eller kunder som vi hjælper helt fra bunden.

Begge løsninger giver dig friheden til at gøre med din hjemmeside, som du vil, da vi fungerer som dine eksterne webdesignere og ikke som ejere af siden. Det er den bedste løsning for dig, også hvis du en dag vil flytte hjemmesiden til en anden hosting.

 

5. Integrering af webshop

Overvejer du om din hjemmeside kunne blive en webshop på længere sigt? Her hos AWORK arbejder vi i WooCommerce, som er WordPress’ webshop-system. Vi har meget erfaring med WooCommerce, og det vil derfor altid være muligt at skifte din gamle hjemmeside ud til en webshop med salg af produkter, uden at du behøver at lave ny hjemmeside.

På den måde er WordPress også super fleksibelt, og giver dig muligheden for at ændre din hjemmeside i den retning, du vil.

 

6. Opsætning af analyseværktøjer

Her hos AWORK anbefaler vi altid at få opsat analyseværktøjer til sporing af hændelser på din hjemmeside. På den måde kan du selv holde øje med, hvor mange der besøger din side, og hvor mange der udfører en ønsket handling. Det kunne for eksempel være et køb, booking eller udfyldning af kontaktformular.

Til sporing af hjemmeside trafik kan du få opsat både Google Analytics og Google Search Console, som er Googles egne programmer til sporing. Det kan dog være svært at overskue alt data, hvis man ikke har den store erfaring med de her værktøjer. Derfor har vi udviklet vores eget program, AWORK Insight, som vi tilbyder kunder, som kunne tænke sig en nemmere måde at overskue deres data.

Med AWORK Insight samler du alt data på tværs af hjemmeside, sociale medier og alle former for annoncer på ét dashboard. Vores dashboard er nemt og overskueligt, og her kan alle være med. Du bestemmer også selv, hvilke mål der er vigtigst for dig, så du nemt kan holde øje med udviklingen.

Du kan blandt andet se hvor meget trafik din hjemmeside får, og hvordan folk finder din side og hvor lang tid de bliver på siden. På den måde kan du løbende holde øje med udviklingen, og finde ud af hvor din hjemmeside kan optimeres.

7. Sikker hjemmeside

Vi ser desværre rigtig mange hjemmesider, som bliver hacket, fordi de ikke har styr på sikkerheden. Det kan både ødelægge din egen side, men også være en trussel for besøgende på siden. Din hjemmeside kan blive offer for hackerangreb på mange forskellige måder, hvor både personlige oplysninger og dine sider kan blive misbrugt.

Her hos AWORK sørger vi altid for, at din hjemmeside er så sikker som mulig. Vi installerer alle de nødvendige programmer, holder den opdateret og kører løbende back-ups af din side.

 

8. SSL

Her hos AWORK tilføjer vi altid det der hedder et SSL-certifikat på din hjemmeside. Et SSL certifikat er en sikkerhedsteknologi, der sikre, at alt information mellem webserver og browseren er krypteret. Det vil sige, at alt den information som videregives mellem din hjemmeside og den besøgende er privat, og derfor vil det være sværere for hackere at få adgang til den information.

Det kan for eksempel være, at du har en formular på din hjemmeside, som den besøgende indtaster for at komme i kontakt med dig. I det tilfælde vil SSL sørge for at oplysninger som telefonnummer, e-mail eller kontooplysninger forbliver mellem jer og ikke uønskede gæster på siden.

Et SSL-certifikat er ikke kun nødvendigt for din hjemmeside og dine besøgende, det er også noget som Google holder øje med, om din side har. Google ser helst at din hjemmeside er sikker, og derfor er der også større sandsynlighed for, at din side bliver fundet i Google, hvis du har styr på SSL.

 

9. GDPR

Vi sørger for, at din hjemmeside skal overholde EU’s persondataforordning GDPR. Kort fortalt handler GDPR om at overholde nogle regler for, hvordan folks data bliver behandlet og sikre deres private informationer.

Når du har en hjemmeside, hvor du for eksempel indsamler oplysninger på kunder, så er det dit ansvar at oplysningerne bliver behandlet indenfor persondataforordningen. Det skal sættes op på den rigtige måde, og her hjælper vi dig på vej.

 

10. Support

Hvis du ikke selv har erfaring med at arbejde med hjemmesider, så kan det være tidskrævende at forsøge at lave rettelser selv.

Her hos AWORK kan du få fuld support til din hjemmeside. Vi står selvfølgelig for alle opdateringer af din hjemmeside, back-ups og sikkerhedstjek. Derudover kan du få rådgivning og sparring omkring indholdet på din side, hvis du ønsker at lave rettelser eller har brug for gode råd til opsætning.

Har du spørgsmål til køb af hjemmeside eller webshop, så er du altid velkommen til at kontakt os på 88 37 47 88 eller udfylde formularen her.