×

  Kontakt os

  Rådgivning til jeres digitale projekt

  Uanset om I skal i gang med online markedsføring, en hjemmeside eller en webshop, så tilbyder vi jer en professionel rådgiver med på sidelinjen.

  Få jeres helt egen rådgiver

  Som en fast bestanddel af Danmarks digitale erhvervsliv har vi, gennem de sidste mange år, rådgivet mange virksomheder med deres projekter. Vi er klar til også at rådgive jer.

  Identificer jeres målgruppe

  Inden I påbegynder jeres projekt er det altoverskyggende element, at I ved hvem jeres målgruppe er. Jeres målgruppe er med til at danne fundamentet for hvordan jeres brand skal udstråle sit budskab. Har I ikke identificeret jeres målgruppe endnu, så kan vi sagtens hjælpe jer med dette.

  Find de digitale muligheder

  Der er oceaner af digitale muligheder, og det kan være svært at skelne mellem hvilke man skal benytte og hvilke man skal holde sig fra. Her er det igen vigtigt at man har gjort sig tanker om sin målgruppe. Er målgruppen f.eks. studerende på CBS, så kan det være en god idé at starte på en segmentering på de sociale medier. Det vigtige er ikke at markedsføre i massevis på de sociale medier, men at finde ud af hvilke interesser målgruppen har på det respektive medie. Det er her det virkelige guld ligger og venter.

  Hav tålmodighed med online markedsføring

  Vi ved godt at I gerne vil have resultater med det samme som jeres markedsføring går i gang. Det er dog i de færreste tilfælde, at man som virksomhed får resultater med det samme. Der er selvfølgelig undtagelser, og hvis man f.eks. hedder Nike, Apple eller Just Eat så får man nok lidt hurtigere resultater via sin markedsføring end hvis man skal ud at skabe genlyd for sit nye digitale brand. Det er vigtigt, at man har tålmodighed med sin online markedsføring, men allermest vigtigt er det at måle på den data ens markedsføring giver. Det er her jeres vej til resultater ligger.

  Rådgivning med fokus på værdi

  I AWORK har vi altid et formål med det vi laver og det går igen i vores hjemmesider, webshops, online markedsføring samt rådgivning. Det er vigtigt, at vi ved hvor I gerne vil hen så vi, på bedste vis, kan hjælpe jer derhen med de rette værktøjer.

  Vi ligger stor vægt på at skabe værdi for vores kunder og I vil derfor opleve en sparringspartner som vil komme med konstruktiv kritik og anbefalinger for at gennemarbejde jeres koncept til punkt og prikke. Vi oplever, at det er den klart bedste fremgangsmåde til at opnå resultater i det digitale univers.

  Lad os starte med et enkelt opkald

  Vi sidder klar til at rådgive dig om dit projekt. Intet projekt er for stort eller for småt. Vi vil agere som din uvildige rådgiver og du kan til hver en tid give os et kald, hvis du ønsker at rådføre dig med eksperter inden for online markedsføring.

  Bliv ringet op

  Lad os ringe dig op når
  det passer dig bedst.

  Ring til os

  Ring alle hverdage
  mellem 10.00 – 17.00

  Skriv til os

  Fortæl os om dit projekt og
  lad os tage en snak.

  Trustpilot anmeldelser
  4.7