HVORFOR BØR DIT RENGØRINGSFIRMA HAVE EN HJEMMESIDE?

Derfor bør dit rengøringsfirma have en hjemmeside

Hvis du er fokuseret på at få dit rengøringsfirma nye kunder, er en af de bedste måder at udnytte din marketingindsats på er med en hjemmeside.

ren

Hvorfor skal din rengøringsfirma være online?

Når forbrugere søger virksomheder, vil de højst sandsynligt bruge søgemaskiner som Google, Bing eller Yahoo. Ifølge undersøgelsen kommer de fleste hjemmeside ranking fra mobil søgning; Dette er fordelen ved at være på farten og kan søge efter den nødvendige butik, forretning, produkter og tjenester. Og ikke for mange lokale virksomheder udnytter denne funktion. Selv som virksomhedsejere er du på farten og i stand til at søge eller gennemse online for produkter, steder, restauranter og caféer og så videre, så praktisk.

Som rengøringsfirma er oprettelsen af dit rengøringsfirmas hjemmeside din mulighed for at etablere sig som ekspert. Din hjemmeside er det første indtryk, dine potentielle kunder har af din virksomhed.

Din rengøringsfirmas hjemmeside er dit nummer et markedsførings værktøj

Selvom en traditionel måde at markedsføre en virksomhed stadig er effektiv, er det dog ikke så effektivt som at opnå online synlighed og popularitet. Oprettelse af en hjemmeside til dit rengøringsfirma kan tage meget tid og kræfter på din side; men det vil også være det værd. Som traditionel markedsføring kan koste meget mere og har et tidsbegrænset tilbud. En hjemmeside er en engangsinvestering og kan opdateres og redigeres, som din rengøringsvirksomhed vokser.

Din rengøringsfirma kan have et godt ry på sociale medier som Facebook, X og så videre, men hvor fører du dine kunder til? Når du ikke har en hjemmeside, hvordan kan de let henvende sig til dine kontaktoplysninger, forretningsoplysninger,  galleri og så videre?

Hvordan vil du markedsføre forretninger online, hvis du ikke har en hjemmeside? Hvordan kan du være foran din konkurrenter uden et rengøringsfirma hjemmeside?

Her er få måder et rengøringsfirma hjemmeside kan forbedre din markedsføring og outreach

  • Det er mere omkostningseffektivt – at købe en radio annoncer, avisannoncer, billboard annoncer, håndtering flyers alle kræver gentagne investeringer. Når du har oprettet en hjemmeside, er omkostningerne ved vedligeholdelse minimal.
  • Det er mere markedsføring fleksibelt – Et annonceafirma styrer dit virksomhedsindhold, mens du har kontrol over dit hjemmeside indhold
  • Det er dine potentielle kunder første indtryk af din virksomhed – En potentiel kunde kan få en følelse af, hvem du er, og hvad din virksomhed gør via din hjemmeside. At have den bedst mulige forside med informativt indhold vil få dig langt fremme fra dine konkurrenter.

Din rengøringsfirma hjemmeside vil gøre livet lettere

En hjemmeside til dit rengøringsfirma handler ikke kun om markedsføring og reklamere af din forretning, markedsføring og vækst. Det handler om effektivitet. Kunder kan gøre følgende uden at du skulle løfte en finger;

  • Forespørgsel citat– Kunder kan nemt anmode om citater
  • Spørg generelle spørgsmål – Hvor meget tid bruger du til at levere enkle oplysninger over telefonen? Mens en rengøringsfirma hjemmeside kan gøre det for dig 24 timer i døgnet.
  • Lav eller ændre aftaler – Spar penge på sekretær eller assistance, og få din hjemmeside til at gøre de enkle opgaver som møde booking for dig, hvor du kan levere din tilgængelighed på din hjemmeside.

Hvilke funktioner skal du have på din rengøringsfirma hjemmeside?

Her er nogle hjemmesides funktionschecks for din rengøringsfirma hjemmeside;

Mobil venlig hjemmeside

Mennesker er ikke tålmodige, når potentielle kunder går på en hjemmeside ved hjælp af deres mobil eller tablet og ikke kan navigere godt omkring det, vil de søge videre på konkurrentens hjemmeside i stedet. Det er derfor meget vigtigt, at du vælger et responsiv hjemmeside, hvilket betyder, at uanset om din potentielle kunde bruger en tablet, smart telefon eller bærbar computer til at se din hjemmeside, vil det præsentere godt og justere i overensstemmelse hermed.

Klik for at ringe-knappen

Et klik for at ringe knap gør det super nemt for dine kunder at ringe, anmode om et tilbud eller e-mail din virksomhed. Knappen skal vises på hver side på din hjemmeside.

Kontaktformular

Generelt vil kunder kontakte dig via telefon; men der er nogle gange, hvor nogen foretrækker at sende dig en e-mail via kontaktformularen. Sørg for, at du har denne alternative mulighed præsenteret på din hjemmeside.

Anmeldelser på hjemmesiden

Anmeldelser er et glimrende markedsførings værktøj. Dine kunder kan gøre bedre job på at sælge din service gennem kundeanmeldelse og testimonials; de kan sige ting om din virksomhed, der kunne være overbevisende for nye kunder.

Skriv din egen anmeldelse mulighed

Når kunderne har mulighed for at evaluere din virksomhed via “Skriv en anmeldelse” knappen, vil dette håndhæve ideen om, at dit rengøringsfirma er at stole på. Og det er også godt for din hjemmeside, da Google kan lide det, når du opdaterer din hjemmeside regelmæssigt.

Bevis du er lokal

Har en Google kort widget på din hjemmeside, som vil indikere at du er et lokalt firma. Det vil også hjælpe kunder med at finde dit kontor.

Forskellige typer medier

Mennesker behandler oplysninger på forskellige måder, nogle mennesker foretrækker videoer, mens andre foretrækker at se på billeder eller læse tekst. Sørg for, at du har forskellige muligheder for at fange alles opmærksomhed.

Skal vi hjælpe dig med en rengøringsfirma hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:
Telefon : 88 37 47 88
Email : smb@awork.dk