DERFOR BØR DIN HJEMMESIDE (OG WEBSHOP!) VÆRE MOBILVENLIG

Derfor bør din hjemmeside (og webshop!) være mobilvenlig

Som virksomhed i dag, betyder det at være synlig online alt. Bortset fra at investere i SEO, PPC og/eller de sociale medier, er der stadig en essentiel faktor der aldrig bør tages for givet. Din hjemmeside skal være mobilvenlig. Her er grundene til hvorfor.

mobile friendly website

Mobilvenlighed øger tilgængeligheden

Med stigningen i antallet af mobiltelefoner, bruger færre og færre internetbrugere en desktop, siden de kan være på internettet når og hvor de vil. Når din hjemmeside ikke er optimeret til at blive set på mobilen, mister de besøgene nemt modet og vælger en anden side der tilbyder det samme produkt eller den samme service. Dette kan betyde et tab af potentielle leads.

Brugeroplevelser betyder rigtig meget, og det er derfor at vi bruger energi på webudvikling og design af vores hjemmesider i første omgang.

Mobilvenlighed forbedrer din SEO placering

Vidste du at bare ved at være en mobilvenlig hjemmeside, favoriserer Google dig mere når der vises søgeresultater? Google vil gerne gøre brugeroplevelsen så gnidningsfri som muligt, så det er ingen overraskelse at de placerer mobilvenlige sider højere end dem der ikke er.

Som teknologien fortsætter med at udvikle sig dag efter dag, bliver hjemmesider der ikke er mobilvenlige skubbet længere og længere ned i resultaterne. Dette gælder især når de søger med deres mobiltelefoner. Omvendt optjener en mere synlig hjemmeside flere klik.

Mobilvenlighed kan genere mere salg

Nutildags bruger folk ikke kun deres mobiltelefoner til kommunikation, sådan som det var førhen. Den moderne teknologi har produceret high end mobiltelefoner der praktisk talt kan gøre det samme som en computer, samtidig med de er lettere og mere bekvemmelige. Opgaver som at indhente information, organisere filer og shopping kan gøres mens du er på vej på arbejde. Det eneste du har brug for er en mobiltelefon og en internetforbindelse.

Som virksomhed ønsker du at opnå så meget salg som muligt. Og hvis du ikke udnytter dem der hander med mobile på webshops, mister du en masse potentielle kunder.

Din hjemmeside, eller webshop, forbliver konkurrencedygtig

Intelligente virksomheder ved at mobilvenlige hjemmesider er lige så vigtige som en fysisk butik. Det er det der gør de store virksomheder inden for e-handel så succesfulde som de er nu. En optimeret hjemmeside vil give kunderne en god oplevelse og etablere troværdighed som sælger af produktet eller servicen. Det fortæller dem også at du rent faktisk gør en indsats for at servicere kunderne bedre.

En virksomheds hjemmeside der ikke er effektiv på mobile enheder svarer til kun at have en strikketrøje på i den koldeste vintertid. Du troede du kom forberedt, men det er ikke nok. Og for at det ikke skal være løgn så forventer kunderne allerede at din hjemmeside er optimeret til mobile enheder. Uden det vil din forretning ganske enkelt ikke blive opfattet som moderne og relevant.

Kompromiter ikke din virksomhed bare fordi du ikke har følt at det hastede at gøre din hjemmeside mobilvenlig lige nu. En effektiv hjemmeside til mobilen vil sikre din virksomhed i fremtiden.

Skal vi hjælpe dig med at få en mobilvenlig hjemmeside?

Kontakt os til en uforpligtende snak:

Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk