Vi søger kollegaer

Flyt jeres hjemmeside eller webshop til et af Danmarks førende webbureauer.

Flytning er helt gratis!

Flytning af hjemmeside

Ønsker I at få flyttet hjemmesiden i dag?

Vi har mange års erfaring med flytning af hjemmesider fra et system til et andet. I kan derfor være helt trygge ved processen omkring jeres hjemmeside og dens data (tekster, billeder, videoer m.m.)

Vi sørger for det hele og det eneste I skal gøre er at nyde en kop kaffe imens.

Hvad er prisen?

Hos AWORK koster det ikke noget at få flyttet sin hjemmeside. Det eneste I skal tage stilling til, er hvilket webhotel I ønsker. For at I får det webhotel der passer bedst til jer, anbefaler vi at I bliver kontaktet af en af vores konsulenter.

Hjemmesiden ovenfor viser Solrød Gymnasium som har valgt AWORK Webbureau som deres digitale leverandør.

Besøg hjemmesiden her.

Læs om kundernes oplevelser hos os.

Den bedste ambassadør for os, er vores kunder. Vi stræber efter den fulde tilfredshed hver gang. Nedenfor ser du et uddrag af vores kunders oplevelser.

“Jeg har brugt AWORK til at lave min hjemmeside og søgeoptimering, så jeg bliver fundet på Google. Har været yderst tilfreds og kan varmt anbefale dem. De laver et kanon arbejde og man har dem lige ved hånden hvis man skulle have brug for hjælp.”

Palle Ranum

Malermester Palle Ranum

“Har været yderst tilfreds med den service jeg har fået hos AWORK. Det var nemt at planlægge hjemmesidens design og indhold med dem, og de var meget fleksible. I den efterfølgende drift, har de været hurtige til at yde support og besvare spørgsmål. Alt i alt en rigtig god oplevelse.”

Stefan Sternfoss

Sternfoss Consulting

“Jeg kontaktede AWORK da jeg havde nogle udfordringer med min hjemmeside. Jeg blev mødt med en fantastisk imødekommenhed, samt en meget kompetent og serviceminded support. Jeg har kun godt at sige om AWORK, de har mine varmeste anbefalinger.”

Charlotte Hamann

Coach My Life

Flytning af webshop

Flyt hele jeres webshop inkl. alle produkter.

At flytte en webshop er ikke altid uden udfordringer. I forhold til en almindelig hjemmeside, er der langt flere elementer, samt data, som man skal tage højde for. Flytning af en webshop skal derfor nøje tilrettelægges.

Jeres data vil være i sikre hænder, hvis I vælger at flytte jeres webshop over til AWORK. Vi håndterer det hele og sørger for at jeres produkter, ordrer, kunder, lagerstyring m.m. bliver overført uden problemer.

Hvad er prisen?

Prisen for at flytte en webshop over til AWORK kommer an på hvor mange produkter, ordrer og kunder I ønsker at flytte med. Herefter skal I så blot tage stilling til hvilken type webhotel I ønsker. For at I får det webhotel der passer bedst til jer, anbefaler vi at I bliver kontaktet af en af vores konsulenter.

Webshoppen ovenfor viser DayDose som har valgt AWORK Webbureau som deres digitale leverandør.

Besøg webshoppen her.

Derfor skal I flytte til AWORK

  • Det er gratis at flytte hjemmesiden
  • Det er gratis at flytte webshoppen
  • Din webløsning vil være i sikre hænder
  • Vi yder support hele vejen igennem
  • Vi er specialister i digitale løsninger

“Ved første samtale med AWORK, havde de skabt en tillid, som de formåede, at køre helt ud til det behov jeg fortalte jeg havde.”

 
Per Leschly Sørensen
Adm. Direktør, M2Clean

Bestil flytning

Skal vi komme i gang?

Hvis du er klar til at få mere trafik, flere henvendelser og flere kunder til din virksomhed

Bliv ringet op

Lad os ringe dig op når
det passer dig bedst.

Ring til os

Ring alle hverdage mellem

10:00 - 17:00

Skriv til os

Fortæl os om dit projekt og

lad os tage en snake

Call Now Button