Flyt til AWORK

Datacenter

Infrastruktur i verdensklasse.

Vi tager sikkerhed og serverinfrastruktur meget seriøst og det vil du mærke som kunde hos AWORK. Vi har forpligtet os til et af verdens mest sikre datacentre placeret i EU. Det er sikkert, skalerbart, miljøvenligt og lettilgængeligt.

Datacenter

Vores datacenter er placeret i et af de mest respekterede datacentre i verden. Lokationsmæssigt ligger vores server i Frankfurt, og altså derfor indenfor EU. Vi udnytter leverandøren, Digitaloceans muligheder indenfor sikkerhed og miljøkontrol der sikre vores infrastruktur eventuelle vira. Enhver webløsning, herunder hjemmeside og webshop, er bemandet 24/7/365 med fysisk tilstedeværelse i datacenteret, for at beskytte mod uautoriseret adgang. Sikkerhedskontrolen, der ydes i vores datacenter, inkluderer, men er ikke begrænset til:

  • 24/7 Fysisk sikkerhedsvagt
  • Fysiske adgangsrestriktioner til ejendommen og anlægget
  • Fysiske adgangsbegrænsninger til vores servere inden for anlægget
  • Fuld CCTV dækning eksternt og internt for anlægget
  • Biometriske læsere med to-faktor autentificering
  • Faciliteterne er umærkede for ikke at trække opmærksomhed udefra
  • Batteri og generator backup
  • Generatorbrændstofbærerredundans
  • Sikre lastzoner til levering af udstyr
  • Infrastruktur Sikkerhed

 

Datacenterets infrastruktur er sikret gennem en forsvarsdækkende lagdelt tilgang. Adgang til infrastrukturen for administrationsnetværk leveres via multifaktorautentificeringspunkter, der begrænser netværksadgang til infrastruktur baseret på jobfunktion under anvendelse af princippet om mindsteprioritet. Alle adgang til indgangspunkterne overvåges nøje og er underlagt streng kontrol.

 

Datacenteret er beskyttet via nøglebaseret godkendelse, og adgangen er begrænset.

 

Desuden slettes harddiske og infrastrukturer sikkert, før de slettes eller genbruges for at sikre, at data forbliver sikre.

 

Adgang til logning

Systemer, der styrer administrationsnetværket på serveren, logger på vores centraliserede logningsmiljø for at muliggøre ydeevne og sikkerhedsovervågning. Vores logning omfatter systemhandlinger samt logins og kommandoer udstedt af systemadministratorer.

 

Sikkerhedsovervågning

Datacenterets sikkerhedshold benytter overvågnings- og analysefunktioner til at identificere potentielt skadelig aktivitet inden for vores infrastruktur. Bruger- og systemadfærd overvåges for mistænkelig aktivitet, og undersøgelser udføres efter vores hændelsesrapportering og responsprocedurer.

 

Backup sikkerhed & medarbejder-adgang

Sikkerhed og dataintegritet på backups er af største betydning i AWORKs datacenter. Som følge heraf har datacenterets tekniske supportpersonale ikke adgang til backend-hypervisorer, hvor virtuelle servere er bosat eller direkte adgang til NAS / SAN-lagringssystemerne, hvor stillbilleder og backupbilleder opholder sig. Kun udvalgte ingeniørhold har direkte adgang til backend-hypervisorer baseret på deres rolle.

 

Snapshot og backup sikkerhed

Snapshots og backups er gemt på et internt ikke-offentligt synligt netværk på NAS / SAN-servere. Disse kan direkte administreres på de regioner, hvor deres snapshots og backup findes, som gør det muligt at kontrollere, hvor dataen ligger inden for AWORKs datacenter for sikkerhed og overholdelse.