Telefon: 88 37 47 88

Annoncering - AWORK Webbureau

Annoncering

Spred dit budskab og få flere kunder

Social Media Marketing er altafgørende når det kommer til at få dine kunders loyalitet og øget brand awareness. Med annoncering fra AWORK får du målrettet trafik, kvalitets henvendelser samt eksisterende kunders opmærksomhed via Googles søgemaskine, Facebook, Twitter, Instagram og Linkedin.

Annoncering

Vi søger et langvarigt samarbejde som er bygget på resultater.
Fortæl os om dine ønsker.

google

Få købeklare brugere direkte til dit websted

Med Google AdWords får du et annonceringsværktøj som med garanti vil skaffe dig trafik – og med trafik kommer der kunder. Du betaler kun for den trafik du får og vi viser dig præcist hvor meget det har kostet dig at erhverve en kunde.

facebook

Forøg din brand awareness

Med Facebook har man mulighed for at annoncere direkte mod specifikke målgrupper ud fra et geografisk område, køn, alder, interesse, uddannelse, gruppe og trend. Det er et perfekt medie, til at skabe kendskab til din virksomhed.

twitter

Ram et bredere publikum

Med annoncering på Twitter kan man nå ud til utrolig mange mennesker på én gang. Det interessante ved Twitter er nemlig, at indholdet er synligt overfor offentligheden. Det betyder at man ikke behøver at være logget ind for at se det indhold som bliver udgivet.

Længere beskrivelse kommer snart

instagram-2

Forøg kendskabet til dine produkter

Instagram er et perfekt medie til at opnå brand awareness. Især hvis man har fysiske produkter er Instragram god, da man kan promovere og fremvise sine produkter nemt og hurtigt. Publikummet på Instagram har utrolig nemt ved at ”Synes godt om” dine billeder.

Længere beskrivelse kommer snart

linkedin

Direkte kontakt til beslutningstagerne

Med Linkedin kan man virkelig målrette sin annoncering mod konkrete målgrupper. Hvis ens målgruppe er virksomhedsejere, så er Linkedin et oplagt medie. Det er det perfekte medie til at markedsføre sin virkomshed, direkte til beslutningstagerne.

0
Forbinder
Vent venligst...
Send os en besked

AWORKs supportere er offline, men skriv en besked og en supporter vil vende tilbage snarest muligt.

Dit navn
* Din e-mail
* Din besked
* Dit telefonnummer
Chat med os

Har du brug for hjælp?

Dit navn
* Din e-mail
* Dit spørgsmål
Vi er online
Feedback

Hjælp os med at forbedre vores service. Din mening er værdifuld for os.

Hvordan vil du vurdere vores chat?

Ring på: 88 37 47 88

Klik her for at starte opkaldet