Flyt til AWORK

Aarhusiansk webbureau bliver en
del af AWORK-familien

AWORK har leveret webløsninger siden 2012 og er i stor vækst. AWORK blev blandt andet i 2018, udnævnt til at være blandt top 90 bedste, af alle webbureauer i hele Norden. Vi er hele tiden på udkig efter nye veje, og muligheder for at udvikle os, og derfor er det med stor glæde, at vi sammen med Youfront nu kan tilbyde vores kunder en bedre løsning i forhold eCommerce.

 

Jesper Enger-Steensgaard, CEO for AWORK, udtaler:

“Youfront laver kun én ting, og det er webshops i de mest benyttede og anerkendte webshops systemer – nemlig WordPress WooCommerce og Shopify. Jeg ser dem derfor som nogle af de bedste i branchen, og det kommer til at gavne vores kunder som har en webshop, netop fordi Youfront holder ét fokus. Med kontor i Aarhus kommer AWORK også tættere på vores jyske kunder.”

 

Youfronts ekspertise

Youfront designer og udvikler webshops i både WordPress WooCommerce og Shopify, hvilket betyder at AWORKs kunder nu har flere muligheder. Både i forhold til valg af system samt løbende drift og vedligeholdelse.

 

Fokuset hos Youfront ligger udelukkende på webshops, hvorfor kunderne er sikret et produkt af højeste kvalitet, som samtidig er opdateret med de nyeste trends og teknologier. Youfront er ligeledes et af de mest specialiserede webbureauer i Shopify, i Danmark.

 

Webshop med Shopify

Shopify er udviklet af Tobias Lütke, Daniel Weinand og Scott Lake i 2004. Med hovedkontor i Ottawa, Canada har de over 600.000 shops kørende på platformen. Der blevet solgt for over $63 milliarder gennem platformen, siden dens spæde start. Youfront er certificeret Shopify eksperter, hvilket giver AWORKs kunder endnu flere muligheder til systemvalg.

 

Webshop med WooCommerce

Den velkendte WordPress WooCommerce løsning som er brugt af mere end 2.906.789 virksomheder, ifølge rapporten fra BuiltWith fra januar 2019, og står for ca. 22 % procent af markedet for 2019. Ifølge selvsamme medie har Shopify 18 % af markedet.

 

Jesper Enger-Steensgaard, CEO for AWORK, udtaler:

“Youfront med Anders Søgaard ved roret, er et webbureau vi har kigget på længe. Det er ikke alle webbureauer der besidder den erfaring og viden, som Youfront har indenfor webshops. Det er netop dét som gør Youfront så yderst interessant. Vi vil, med købet af store dele af Youfront, sikre at vores kunder får den bedste oplevelse, og det bedste produkt på markedet.

Vi ser et stort potentiale i Youfront og vi er helt sikre på, at de er et godt match med AWORK.”

 

Presseinfo

Kontaktoplysninger
Kontaktperson: Jesper Enger-Steensgaard
Telefon: 88 37 47 88
E-mail: smb@awork.dk

Hjemmeside: https://awork.dk